Nejlepší loňský film Přišla v noci už teď v O2 Videotéce

Hororově laděná komedie Přišla v noci je podle českých kritiků nejlepším filmem roku 2023. Vypráví o vlezlé matce, která vtipným a zároveň hororovým způsobem představuje snahu žít v dospělosti s vlastním rodičem pod jednou střechou. Už od 15. února si film můžete pustit v O2 Videotéce.

Černá komedie o hororu, který může zažít každý. Film Přišla v noci v režii Tomáše Pavlíčka a Jana Vejnara vypráví příběh o svérázné šedesátnici Valerii. Ta zákeřným způsobem vstoupí do života svého syna a jeho partnerky. Začne se jim vrtat do vztahu i domácnosti. Jejich doteď klidný život se najednou promění v naprostý zmatek.

V únoru 2024 proběhl v pražském Divadle Archa už 14. ročník slavnostního předávání Cen české filmové kritiky. Snímek Přišla v noci proměnil tři z pěti nominací – nejlepší film, režie a herecký výkon v podání Simony Pekové, představitelky hlavní postavy Valerie.

Přišla v noci i do O2 Videotéky

Přesto, že filmoví kritici už vyjádřili svou chválu k tomuto filmu, vy teď máte příležitost si vytvořit vlastní názor – od 15. února se totiž Valerie zabydlí i v O2 Videotéce a vy si tak můžete celý její příběh ve filmu Přišla v noci vypůjčit na 48 hodin za pouhých 79 korun.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek TOP nejčtenější e-knihy v roce 2023. Podívejte se, jaké tituly ovládly svět O2 Knihovny
Nahoru