Soutěž s O2 TV: vyhrajte nezapomenutelný zájezd na Tenerife pro dva. Stačí se jen dívat na oblíbený pořad 

Máte rádi cestování, přírodu a exotická místa? Pak byste měli doma zapnout kanál National Geographic na O2 TV, protože právě tam se nyní skrývá šance na nezapomenutelný víkendový pobyt na Tenerife pro dvě osoby! Zasoutěžte si o jedinečný zážitek, možná se štěstí usměje právě na vás.  

Také vám už přijde chladné počasí a zima až nesnesitelně dlouhá? Pak si nenechte ujít soutěž od O2 TV a společnosti Canaria Travel! Stačí se jen kouknout na oblíbený pořad na kanále National Geographic, který nabízí fascinující dokumenty o přírodě, kulturách a historii. Pokud jste fanouškem dechberoucích záběrů, nemůžete si dovolit tuto příležitost nevyužít! 

Soutěž je velmi jednoduchá – stačí si během období od 1. 3. do 15. 3. 2023 pustit jakýkoli pořad na kanále National Geographic, který je součástí základního tarifu O2 TV Modrá (který je automatickou součástí O2 Spolu a Internetu HD Bronzový a vyšší) a můžete se dostat do slosování. Poté už jen stačí doufat, že vyhrajete nezapomenutelný víkend na krásném Tenerife pro 2 osoby, v termínu od 14. až 16. dubna

Výhrou je nejen ubytování ve 4* hotelu se snídaní, ale samozřejmostí jsou také zpáteční letenky Praha – Tenerife. A to není vše! 

Mezinárodní ples s charitativním přesahem

Pomyslnou třešničkou na dortu jsou pak dvě vstupenky na ples, který se na španělském ostrově uskuteční 15.4. Tento exkluzivní bál ve stylu STARDANCE má za cíl přiblížit českou a slovenskou historii a kulturu místní a mezinárodní komunitě žijící na Tenerife.  

Již druhý ročník pořádá Sdružení Čechů a Slováků na Kanárských ostrovech ve spolupráci s Hispánsko českou obchodní komorou, Canaria Travel, Honorárním konzulátem České republiky na Kanárských ostrovech za podpory Velvyslanectví České republiky a Slovenska ve Španělsku. Zároveň se jedná o charitativní akci pro Nadaci Dagmar a Václava Havlových VIZE 97.  

Účast na plese v tuto chvíli již potvrdila napříkad Dagmar Havlová, velvyslanec České republiky ve Španělsku Ivan Jančárek, honorární konzulka České republiky na Kanárských ostrovech Marcela Tosalová a honorární konzul Slovenské republiky na Kanárských ostrovech Francisco Perera Molinero. Zkrátka tento ples je společenskou událostí, u které nemůžete chybět.  

Tenerife je krásný ostrov s mnoha památkami, nádhernou přírodou a písečnými plážemi. Přestože je součástí Španělska, má vlastní unikátní kulturu a tradice. Vítězové soutěže se mohou těšit na relaxaci u moře, výlety do přírody a zážitky z místní kultury a historie. 

Související článek Máte rádi britský humor a kriminálky? To vše nově nabízí O2 TV na stanici BBC First
Nahoru