Nová aplikace: O2 TV představila aplikaci pro televizi TCL

Všichni diváci televize zbystřete! Chytré televizory značky TCL se dočkají aplikace pro sledování O2 TV. Zákazníci si ji budou moci stahovat do svých zařízení od 21. března. Nabídne stejné prostředí, které zákazníci znají například ze set-top boxů nebo aplikace pro mobilní telefony a tablety.

Jak na to? Majitelé chytrých televizorů TCL s operačním systémem Android TV 9.0 a vyšším nebo se systémem Google TV Aplikaci si mohou z Google Play aplikaci stáhnout. Poté stačí, aby se do ní přihlásili pomocí svých přihlašovacích údajů. 

„Se vzrůstající oblibou této značky na českém trhu se nám ozývalo stále více zákazníků s prosbou o rozšíření seznamu podporovaných zařízení právě o TCL televize. Tímto krokem zpřístupníme O2 TV stovkám tisíc potenciálních diváků, kteří TCL televizi doma mají. Věříme, že je tímto krokem potěšíme,“ vysvětluje ředitelka sekce O2 TV a digitálních služeb Dana Tomášková.

Nová aplikace bude dostupná jak pro zákazníky se starší, tak i novou platformou O2 TV 2.0. „Již od základního tarifu si tak budou moci majitelé TCL užívat nejen široký výběr kanálů, ale rovněž využívat i všech funkcí, které IPTV nabízí. Nebude chybět možnost přesouvání v čase až 7 dní zpět, přeskakování v programu, vyhledávání podle názvu či žánru, nebo nahrávání pořadů, filmů i celých seriálů. V rámci vybraných tarifů nebo balíčků mohou samozřejmě využít i přístupu do Voyo či HBO Max,“ doplňuje Dana Tomášková.

Aplikace O2 TV je nyní dostupná kromě chytrých televizorů TCL také pro značky Samsung, Sony, Philips, Panasonic, JVC a LG.

Ještě nemáte O2 TV? Všechny informace o ní se dozvíte na webových stránkách o2.cz/televize. Vstupte do světa těch nejlepších filmů a seriálů společně s O2 TV.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Máte rádi britský humor a kriminálky? To vše nově nabízí O2 TV na stanici BBC First
Nahoru