Barbie v O2 Videotéce: poznejte dobrodružství světoznámé panenky 

V sobotu 4. listopadu se v O2 Videotéce zabydlela filmová panenka Barbie. Pokud jste ji nestihli v kinech, máte tak jedinečnou příležitost si ji vychutnat v pohodlí domova. A vidět ji můžete klidně několikrát. O2 Videotéka ji totiž nabízí za 79 korun rovnou na 48 hodin

© 2023 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved 

Barbie – světově nejznámější, nejprodávanější a také nejrůžovější panenka, která byla poprvé představena na největším veletrhu hraček v USA v roce 1959, se po 64 letech dočkala svého filmového zpracování. A není to žádná pohádka. 

Panenka Barbie, hraná australskou herečkou Margot Robbie, musí opustit dokonalý svět Barbieland a čelit tak realitě opravdového světa. A co by to bylo za Barbie, kdyby ji na její strastiplné a náročné cestě nedoprovázel její nejvěrnější Ken v podání Ryana Goslinga.  

Příběh, který v mnohých vyvolává vzpomínky na dětství, si už od 4. listopadu můžete vychutnat v pohodlí svého domova díkyO2 Videotéce, kde si ho na pár kliknutí můžete vypůjčit. Za pouhých 79 korun vám bude k dispozici na 48 hodin od nákupu. Po tuto dobu si Barbie můžete pustit kolikrát chcete, a to bez ohledu, jestli máte aktivní O2 TV. 

Zajímavosti z růžového světa 

  • Příběh o panence se stal nejvýdělečnějším snímkem roku studia Warner Bros. Tato růžová senzace vydělala producentům 32 miliard korun.
  • Film, který režírovala Američanka Greta Gerwig vyžadoval k natáčení tolik růžové barvy, že to vedlo k celosvětovému nedostatku daného odstínu růžové. 
  • Panenčin dům snů „Barbie House“ byl také chvíli k mání na Airbnb. Virtuální prohlídku domu v Malibu můžete shlédnout na YouTube
  • Víte, že Barbie ve filmu vystřídala 18 paruk? Zkuste je napočítat. 
O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Televize není žádnou novinkou. Přesto teď prožíváme její (r)evoluci
Nahoru