Máte rádi britský humor a kriminálky? To vše nově nabízí O2 TV na stanici BBC First

Ty nejlepší kriminálky, silná dramata i humor suchý jako poušť. Pokud milujete produkci Velké Británie a jejich televizní tvorbu, zbystřete. Už od června se můžete díky O2 TV přenést za kanál La Manche a užít si ty nejlepší seriály, které přináší nový kanál BBC First. Ten je nově dostupný zákazníkům již od tarifu O2 TV Stříbrná.

Dávno už neplatí, že v létě v televizi není na co koukat. Díky O2 TV si totiž toto léto můžete užít hodiny odpočinku u premiérových seriálů i další originální tvorby z dílny BBC. A díky zpětnému zhlédnutí a možnosti se posouvat v čase až 7 dní zpět vám právě s O2 TV neuteče žádný díl seriálu.

A na co se můžete těšit?

V pátek 7. června od 21 hodin uvede stanice BBC First první dvě série nejnovější adaptace knih Georgese Simenona o oblíbeném fiktivním francouzském detektivovi Julesi Maigretovi. V první řadě seriálu se s Maigretem v podání Rowana Atkinsona setkáváme v létě roku 1955, kdy je ubodána mladá žena, čímž se stává čtvrtou obětí během pár týdnů. Povede se Maigretovi najít vraha dříve, než znovu udeří?

Pokud byste se raději trošku báli, pak doporučujeme čtyřdílný thriller Six Four, který startuje na BBC First v O2 TV 5. června ve 21 hodin. Dospívající dívka v něm utíká z domova a odhaluje lži a politické intriky. Televizní seriál je inspirovaný stejnojmennou veleúspěšnou japonskou knihou Hidea Yokoyamy. Odehrává se především v Glasgow a je strhujícím příběhem o korupci, zradě a nekompromisním hledání pravdy.

Milovníky detektivek jistě potěší od 20. června seriál Hope Street. První série zaznamenává náhlý příjezd detektivky Leily Hussain do fiktivního severoirského města Port Devine. Místní obyvatelé zpochybňují důvod jejího příjezdu. Pouze místní inspektor ví, proč byla Leila přeložena, ale nechává si to pro sebe. Každá epizoda sleduje samostatný kriminální příběh, který ukazuje vyšetřování místní policie a také činy místních obyvatel města.

BBC First plný smíchu i strachu

Červnový program toho ale nabídne mnohem více. Od dramatu a komedie, přes záhady a dobrodružství, BBC First nabízí dokonalý mix prémiového obsahu. Vybere si každý. Takže pokud hledáte program na příjemné, téměř letní večery nebo si chcete jen tak u něčeho odpočinout a nechat se vtáhnout do jiného světa, nenechte si BBC First utéct a nalaďte si ho v O2 TV.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek HBO Max nově ponese název Max: Co byste měli vědět? 
Nahoru