O2 Videotéka: pusťte si českou pohádku Největší dar exkluzivně z pohodlí domova

Skvělá zpráva pro všechny milovníky českých filmů! Ode dneška je v O2 Videotéce exkluzivně k zapůjčení nová česká pohádka Největší dar, která nedávno běžela v kinech a už nyní si ji můžete pustit z pohodlí domova. Tak nachystejte popkorn a vydejte se do světa, ve kterém bok po boku lidí žijí i pohanské bohyně a bohové.  

Kdysi kráčeli po zemi bohové, kteří nyní znovu ožívají v kouzelné české pohádce Největší dar. Pusťte si O2 Videotéku a setkejte se slovanským bohem Radegastem, mocichtivou Morenou nebo veselou a líbeznou Vesnou. Film si můžete půjčit za 79 korun na dva dny.

Pohádka nabízí nejenom kouzelný příběh plný dobrodružství, lásky a intrik, ale také skvělé herecké obsazení. Ve filmu Největší dar se objevují ti nejlepší herci současnosti – nechybí například Boleslav Polívka, Anna Polívková, Jiří Dvořák, Chantal Poullain, Zuzana Slavíková nebo Sabina Rojková. Tyto osobnosti českého filmového průmyslu dokážou přenést diváka do světa pohádkových postav a nechat ho prožít napínavé dobrodružství na vlastní kůži.

Největší dar není jenom film pro děti, ale i dospělé. Díky skvělému scénáři a nádherným natáčecím lokalitám se budete cítit jako součást příběhu a nebudete chtít, aby skončil.

Navíc díky tomu, že je film nyní exkluzivně k dispozici v O2 Videotéce, si ho můžete půjčit z pohodlí vašeho domova. Zapůjčení je na dva dny, takže máte dostatek času si ho vychutnat s celou rodinou a prožít společně kouzelné dobrodružství.

Tak neváhejte a půjčte si tuto novou českou pohádku Největší dar v O2 Videotéce a užijte si nezapomenutelné zážitky plné fantazie a dobrodružství.

Související článek Máte rádi britský humor a kriminálky? To vše nově nabízí O2 TV na stanici BBC First
Nahoru