Tři ocenění v jeden večer: O2 TV Sport uspěla na konferenci Sport Alive 2023

Na prestižní sportovně-byznysové konferenci Sport Alive se stanice O2 TV Sport stala výrazným hráčem. Ze slavnostního vyhlášení cen Sport Alive Awards si odnesly ocenění hned tři projekty – O2 TV Multidimenze, Akademie O2 TV Sport a zábavná show TIKI-TAKA.

Sportovně-byznysová konference Sport Alive přináší nápady, inspirace a podněty k tomu, jak měřit, prezentovat a prodávat sport. Na začátku října proběhl už druhý ročník. Program nabitý přednáškami inspirativních speakerů, mezi které patřil i Marek Kindernay z O2 TV Sport, doplnilo vyhlášení cen Sport Alive Awards 2023. Vybíralo se z téměř 80 nominovaných projektů v šesti kategorií. Před publikem vyprodaného O2 universa uspěly tři projekty O2 TV Sport.

Nejlepší sportovní inovace

V této kategorii ocenila odborná porota O2 TV Multidimenzi, za kterou stanice O2 TV Sport obsadila stříbrnou příčku na stupni vítězů. Díky Multidimenzi může divák například sledovat poprvé v historii všechny zápasy z hokejové extraligy.

Do finálového výběru ve stejné kategorii se na tzv. shortlist probojoval i první ročník Akademie O2 TV Sport. Tento nový projekt má za cíl najít, vybrat a proškolit nové talenty pro televizní práci v O2 TV Sport. Přihlásit se do ni mohou všichni bez ohledu na aktuální profesi a specifické zaměření.

Nejlepší sportovní obsah

Na pódium se dostala i populární zábavná show TIKI-TAKA, která bere bronzové umístění v kategorii Nejlepší sportovní obsah. V pravidelné talk show si moderátor Petr Svěcený zve hosty nejen z fotbalového prostředí a probírají aktuální dění na českých i světových trávnících.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Dnešní televizi jsme si ještě před 25 lety nedokázali představit
Nahoru