HBO Max nově ponese název Max: Co byste měli vědět? 

Streamovací platforma HBO Max, která nabízí svým divákům rozmanitý výběr oblíbených filmů se od 21. května mění na Max. Jedná se o nástupce, který původní službu plně nahradí a přináší s sebou dvojnásobný obsah zábavy. Hned ke spuštění se můžete těšit na druhý díl kultovní Duny, dále na dlouho očekávanou premiéru druhé řady Rod draka nebo na přenosy z letních olympijských her v Paříži. Změna se týká také zákazníků O2, kteří mají tarif O2 TV nebo balíček s přístupem do HBO Max. 

Od 21. května se uživatelé ve střední a východní Evropě dočkají nové generace streamovací služby HBO Max. Max vám nabídne to, na co jste u HBO Max zvyklí, tedy seriály a filmy od Warner Bros., animáky z Cartoon Network, superhrdiny od DC a obsah z oblíbených televizních kanálů, jako jsou Discovery, TLC nebo HGTV. Ale Max s sebou přináší také pořádnou dávku novinek. 

Maximální porce zábavy a sportu 

Na Maxu najdete knihovnu rozšířenou o spoustu novinek – true crime, dokumenty, reality show, jídlo, rodinu a domov. Nově se můžete těšit i na vylepšenou personalizaci a vyhledávání, lepší výkon, jednodušší přihlašování i používání nebo třeba PIN pro profily dětí i dospělých. 

Ihned po změně, tedy 21. května, bude na Maxu dostupný druhý díl Duny. Vše, co byste měli před jejím puštěním vědět, se dočtete v našem článku. Jedním z hlavních lákadel budou ale i přenosy z letních olympijských her v Paříži (Warner Bros. Discovery totiž vlastní sportovní stanici Eurosport). Max přinese divákům také dlouho očekávanou premiéru druhé řady seriálu HBO Original Rod draka. Ta je plánovaná na 17. června. 

Max už brzy i na vašich obrazovkách 

HBO Max (i budoucí Max) je součástí tarifů O2 TV Zlatá, O2 TV Sport a HBO a také balíčku Kino. Pokud tedy jednu z uvedených variant využíváte tato změna se vás týká. Nová aplikace bude dostupná od 21. května v online obchodech s aplikacemi a bude tedy potřeba novou verzi do svého zařízení stáhnout a přihlásit se do ní svými stávajícími přihlašovacími údaji.  Pokud využíváte k televizi set-top box v průběhu dne se vám nová aplikace automaticky nahraje. 

Vaše profily, historie sledování i nastavení, se vám z původního HBO Max přenesou, takže o ně nepřijdete. Pouze si po přechodu na Max budete muset znovu stáhnout své uložené seriály a filmy. 

Detailní informace o celé změně najdete také na webových stránkách O2

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Vše, co musíte vědět, než si pustíte film Duna: Část druhá 
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru