Vánoční nadílka filmů pro celou rodinu v O2 Videotéce

Proměňte své obýváky v kino a vychutnejte si filmové trháky, které ještě ani neopustily sály českých multiplexů. V O2 Videotéce máte z čeho vybírat! Pusťte si třeba nedávno uvedený film Zabijáci rozkvetlého měsíce, populárního Oppenheimera nebo oblíbené vánoční klasiky, a to z pohodlí domova. 

O2 Videotéka je služba O2 TV, díky které si můžete jen na pár kliknutí vypůjčit kultovní pořady a nejnovější filmy. Vybírat můžete z více než 2 000 filmů či pořadů, které vám budou dispozici na 48 hodin od nákupu. Po tuto dobu si je můžete pustit kolikrát chcete, a to bez ohledu, jestli máte aktivní O2 TV. A na jaké „horké“ novinky můžete narazit? 

Nejnovější film s Leonardem DiCapriem 

Trio Leonardo DiCaprio, Robert De Niro a Lily Gladstone si společně zahrálo v novém historickém dramatu Zabijáci rozkvetlého měsíce. Film vypráví o bohatém indiánském kmeni Osedžů, jejichž komunita patřila mezi nejbohatší na světě. Na jejich území byla totiž objevena ropa, se kterou obchodovali. I přes „pohádkové bohatství“ je trápila záhadně častá úmrtí. Jelikož se jednalo „pouze“ o indiány, nikdo se vyšetřováním nezabýval. A tak se zisky z těžby ropy tiše přesouvali do nesprávných rukou. 

Tato novinka teprve nedávno opustila „kuchyni“ studia Paramount Pictures a už vydělala necelých 11 milionů korun. Ačkoliv se stále film promítá v kinech, vy si spolu s O2 Videotékou můžete Zabijáky rozkvetlého měsíce pustit pohodlně ze svého obýváku. Za cenu 329 Kč si ho vypůjčíte na 48 hodin a pustíte si ho kolikrát jen chcete

Zábava pro děti i dospělé 

Zkraťte si čekání na Ježíška s filmy od 59 korun. Z Vánoční nabídky O2 Videotéky si jistě vybere každý člen vaší rodiny. Ti, kteří preferují životopisná dramata si mohou pustit třeba film od Christophera Nolana – Oppenheimer. Odehrává za Druhé světové války a hlavním tématem je tvorba atomové bomby. 

Děti jistě potěší film animovaný rodinný film Tlapková patrola ve velkofilmu, který do nabídky O2 Videotéky přiletí 11. prosince. Můžete se těšit také na oblíbené filmy jako je Ledové království, Barbie nebo třeba na prověřené klasiky Sám doma, Pelíšky, Grinch, Anděl Páně či Shrek. Tato pestrá paleta filmů zajistí, že si každý najde něco pro sebe a dopřeje si vánoční chvíle plné pohody, zábavy a klidu. 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek O2 Knihovna naděluje pod stromeček bohaté slevy a rozdává dárky 
Nahoru