O2 Knihovna naděluje pod stromeček bohaté slevy a rozdává dárky 

První sníh už se objevil, a to značí jediné – Vánoce se blíží. Stále si lámete hlavu, čím potěšit vaše blízké? Dobrá kniha je sázka na jistotu. V O2 Knihovně najdete e-knihy se slevou 30 % a vybrané audioknihy dokonce za půlku. Vybraný dárek pak můžete nechat doručit třeba až na štědrý den ke stromečku. Zároveň se můžete v aplikaci O2 Knihovna zapojit do slosování Vánoční soutěže o hodnotné ceny! 

Advent už nám začíná a do Vánoc zbývá posledních pár týdnů. Vybranou e-knihou nebo audioknihou můžete jednoduše obdarovat své blízké. Stačí přímo v aplikaci O2 Knihovna nebo na webových stránkách kliknout na tlačítko „koupit jako dárek“ a vyplnit telefonní číslo příjemce, případný vzkaz s věnováním a kdy má být dárek doručen. Příjemce pak obdrží informační SMS a dárek se mu připíše do jeho O2 Knihovny na jeho telefonním čísle.  

A z čeho vybírat? 

Michaela Klevisová je známá česká spisovatelka a dvojnásobná držitelka ocenění za nejlepší české detektivky. V titulu Drak spí vás zavede do zdánlivě poklidných jižních Čech. Pod pokličkou se však skrývá spoustu nebezpečí. Hlavní roli zastoupí vražda, temná minulost a tajemství. Tuto detektivní e-knihu můžete v O2 Knihovně pořídit s 30% slevou za pouhých 223 korun už teď. 

Znáte ten pocit, když se vám z někoho podlomí kolena a nemůžete tak myslet na nic a nikoho jiného? Hlavní hrdinka příběhu Experiment s láskou od Christiny Laurenové vás vtáhne do svého života s trablemi o lásce a podobné situace bude muset pravděpodobně řešit. Podaří se světem podrážděné „Fizzy“ najít opravdovou lásku? To se dozvíte v e-knize v O2 Knihovně, která je nyní zlevněná na 181 korun. 

Do uší si vy nebo vaši blízcí mohou pustit také audioknihu se slevou 30 % od celosvětově známého spisovatele Jo Nesbo. Titul Nemesis vypráví o tom, že v jedné bankovní pobočce v centru Osla dostává od bankovního lupiče vedoucí dvacet pět vteřin na to, aby otevřel bankomat, vybral z něj peníze a naházel je do připravené kabely. Limit však o šest vteřin překročil..a jaký osud ho čeká potom? 

Za polovinu původní ceny si můžete od 15. prosince pustit také humorné příhody pana Boška. Koupil si totiž Tygra – červený automobil, který už něco pamatuje. Dokáže pan Bošek Tygra zkrotit? A jak dopadne jeho výlet se šesti dalšími cestujícími? 

Velká Vánoční soutěž 

O2 Knihovna si pro své čtenáře připravila speciální vánoční soutěž o hodnotné ceny. V období po Vánocích, kdy už žádný dárek pod stromečkem nečekáte, se tak třeba ještě jeden objeví. A jaký to například může být? 

  • 2x sluchátka Niceboy Hive Drops 3 
  • 1x sluchátka Niceboy Hive Pins 3 ANC 
  • 1x sluchátka Niceboy Hive Airsport 3 
  • 1x sluchátka Niceboy Hive SpacePods 
  • 2x reproduktor Niceboy Raze Fusion 
  • 1x reproduktor Niceboy Raze Supersonic 
  • 1x reproduktor Niceboy Raze Neon 
  • 5x voucher do O2 Knihovny v hodnotě 500 Kč 

Podmínky jsou jednoduché. Žádné záludné otázky ani úkoly – stačí jen v aplikaci O2 Knihovna zakliknout, že chcete být součástí losování, a to je vše! Zapojit se můžete do 31. 12. 2023 a losování proběhne o pět dnů později. Do 15. ledna tak budou výherci kontaktováni s předáním ceny. Tak držíme palce!  

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Letní čtení s O2 Knihovnou: Oblíbenost e-knih během pěti let vzrostla o 244 %, vyberte si tu svoji
Nahoru