Využijte deštivé počasí a zkoukněte filmové trháky v čele s Lavim. Nyní exkluzivně v O2 Videotéce

Již ode dneška 14. 9. 2022 máte jedinečnou možnost proměnit své obýváky v kino a vychutnat si filmy, které ještě před pár týdny byly součástí programových nabídek nejen českých multiplexů. A že je skutečně z čeho vybírat, přesvědčte se sami! 

Užijte si exkluzivně hit, který překonal pomyslnou stotisícovou metu v návštěvnosti již během prvního víkendu od svého uvedení do kin. Ať už jste fanouškem fotbalisty Julia „Laviho“ Lavického nebo ne, Vyšehrad:Fylm je snímek, který sklidil velkou pozornost a zaslouží si i tu vaši. 

Lavi urazil dlouhou cestu, od nekorektního internetového seriálu o 10minutových epizodách až k celovečernímu provedení v kinech. Filmový projekt režisérského dua Martina Koppa a Jakuba Štáfka byl fanoušky dlouho očekáván. Díky covidu a s ním spojenými omezeními byla premiéra několikrát posunuta, a přesto již během prvního víkendu přilákal do kin téměř 200 tisíc diváků. Tím překonal průměrnou návštěvnost českých snímků od začátku pandemie a zároveň udržel krok i s aktuálními trháky jako je Thor: Láska jako hrom nebo Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Lavi se stále řítí jako lavina v podání Jakuba Štáfka. Osud mu začal být nakloněn. Jeho tým Slavoj Vyšehrad postoupil do druhé ligy a je na špičce střeleckých statistik. Dokonce o něj začínají jevit zájem známé kluby, což dělá radost hlavně jeho agentovi Jardovi (Jakub Prachař). Laviho přítelkyně Lucie (Šárka Vaculíková) souhlasila, že si ho vezme. Největší štěstí na něj ale teprve čeká – vlastní potomek. Jak se Lavi popasuje s rolí táty? A půjde zase z jedné absurdní a černohumorné situace do druhé? 

Nyní máte možnost Vyšehrad: Fylm vidět i vy exkluzivně v O2 Videotéce, za 159 kourun si můžete na dva dny Laviho půjčit a sledovat jeho životní dráhu přímo z pohodlí domova.

Notre-dame v plamenech

Kritiky oceňovaný francouzský snímek Notre-Dame v plamenech inspirovaný skutečnými událostmi roku 2019, kdy katedrálu Notre-Dame zachvátil ničivý požár. Pod taktovkou oscarového režiséra Jean-Jacques Annauda (Nepřítel před branami nebo Sedm let v Tibetu) vznikla věrná rekonstrukce událostí oné noci 15. dubna 2019, kdy málem vyhořela jedna z nejznámějších světových památek.  

Hlavními hrdiny příběhu jsou hasiči, kteří se zasloužili o její záchranu. Film přináší dechberoucí záběry hořícího chrámu, které autor kombinoval i se shromážděnými reálnými záběry. V O2 Videotéce ho najdete za 79 Kč

Zpívej 2

Na své si přijdou ale i děti, respektive celá rodina. Za 79 Kč v O2 Videotéce můžete vidět pokračování oblíbené animované komedie Zpívej 2. Nechte se vtáhnout do zákulisí příprav velké muzikálové show. Opět se můžete těšit na vtipné zápletky divadelního souboru koaláka Bustera Moona.  

Nechte se roztančit chytlavými pop i rockovými songy včetně těch největších hitů skupiny U2! Bono Vox namluvil v originální verzi postavu lva Claye Callowaye. České znění ale nezůstává pozadu. Vedle Libora Boučka (Buster Moon) a Ewy Farné (Ash) se ke slovu (a ke zpěvu) dostává zpěvačka Debbi. Za zmínku jistě stojí i role nerudného učitele tance, kterého namluvil taneční mistr Zdeněk Chlopčík

Využijte deštivého podzimního počasí a vydejte se prozkoumat filmový svět O2 Videotéky. Čekají na vás filmové trháky, romantické komedie i rodinné animáky. Stačí si jen vybrat!  

Vyšehrad: Fylm nyní exkluzivně v O2 Videotéce

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Mocenský boj o planetu Arrakis začíná. Vydejte se s O2 Videotékou na legendární Dunu
Nahoru