Mocenský boj o planetu Arrakis začíná. Vydejte se s O2 Videotékou na legendární Dunu

Předchůdce moderní sci-fi kultury a dnes již kultovní příběh spisovatele Franka Herberta se dočkal nového filmového zpracování. Legendární Duna ožila na českém plátně v říjnu 2021 a již nyní si mohou diváci film vychutnat i u sebe doma díky O2 Videotéce. Mocenský boj o planetu Arrakis může začít.

Nekonečné písečné pláně, extrémně vysoké teploty a nebezpečí číhající za každým rohem. To je Duna. Jediné místo ve vesmíru, kde je možné těžit cenné Koření. Droga, která dokáže prodlužovat život a léčit, slouží ale i k mezihvězdné dopravě a vesmírné navigaci.

Kdo ovládá Arrakis, ovládá těžbu Koření. A kdo má Koření, drží v hrsti celý vesmír.

Zažijte příběh rodu Atreidů, který se stal novým vládcem Duny. Kromě nebezpečí, které hrozí od dalších rodů ve vesmírném Impériu, se hlavní hrdina Paul Atreides musí potýkat i s dalšími hrozbami. Domorodý národ Fremenů obývající nehostinná zákoutí planety, píseční červi měřící stovky metrů, intriky a horko. Život beroucí teplo, které sálá a pálí. S tím vším se musí vypořádat nově příchozí rod.

Vydejte se mezigalaktickým prostorem na nehostinnou planetu Arrakis a nechte se pohltit nejočekávanějším sci-fi filmem minulého roku. Duna je dostupná přímo v O2 TV nebo si ji můžete pustit na adrese o2tv.cz. Film si můžete půjčit na dva dny za 79 korun a užít si tak dvě a půl hodiny dechberoucí zábavy. Hudba od Hanse Zimmera zvýrazňuje silnou atmosféru filmu, který se díky skvostným CGI efektům zaryje divákům pod kůži.

Připravte se. Právě začíná epická sci-fi výprava zahalená pískem, intrikami a napětím.

Začíná Duna.

Tereza Kabešová Autor článku
Tereza Kabešová
Je jedním z O2 Ambasadorů. Radí zaměstnancům i zákazníkům s nastavením služeb. Patří mezi O2 Guru specialisty přes telefony, technologie O2, modemy, set top boxy, O2 Smart Box. V poslední době si velmi užívá i natáčení O2 Guru videí. Ve společnosti už pracuje přes pět let.
Související článek I doma se můžete cítit jako v kině. Pusťte si exkluzivní film Prvok, Šampón, Tečka a Karel
Nahoru