Další sezóna FORTUNA:LIGY je tady! Stanice O2 TV Sport si pro fanoušky připravila řadu novinek

Milujete sport, a ještě raději se na něj díváte? Pak budete mile překvapeni všemi novinkami, které si do nového ročníku české nejvyšší fotbalové soutěže stanice O2 TV Sport připravila! Všichni sportovní nadšenci se můžou těšit na multifunkční studio i rozšířenou virtuální realitu s 3D grafikou. Jak získat O2 TV Zlatou na měsíc zdarma?

Master Control Room (MCR) – Nové odbavovací centrum O2 TV Sport

Všechny zápasy první fotbalové ligy odvysílají i v ročníku 2022/2023 exkluzivně stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. „Každou sezonu investuje O2 TV do produkce FORTUNA:LIGY přes 80 milionů korun, ať už se jedná o moderní HD přenosové vozy, doprovodná zápasová studia či pořady jako je například show TIKI-TAKA,“ popsal Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Podle něj se diváci nadále mohou těšit na technologické inovace. „Všechny stanice nově odbavujeme z moderního pracoviště, které nám umožní kvalitnější výrobu všech formátů. Ve studiu představíme nové prvky v rozšířené a virtuální realitě s 3D grafikou a budeme nadále využívat i unikátní kamerový systém O2 TV Cable CAM,“ dodal Kindernay.

K novému set-top boxu dostanete O2 TV Zlatá na měsíc zdarma

V srpnu spustila společnost O2 také novou komunikační kampaň, ve které nechybí ani hlavní ambasador Petr Čech. V rámci letní kampaně O2 TV dostane každý k nově zakoupenému O2 TV Boxu službu O2 TV Zlatá na měsíc zdarma. Díky této akci si tak zájemci mohou svůj set-top box a radost z něj užít naplno a prozkoumat vše, co O2 TV umí,“ popsala ředitelka digitálních služeb a O2 TV Dana Tomášková.

„Pro fanoušky jsme dále připravili výhodnější nabídku předplaceného tarifu Sport Plus, na kterém najdou nejlepší sportovní obsah včetně FORTUNA:LIGY, Ligy mistrů UEFA či hokejové extraligy. Při aktivaci do konce srpna ušetří divák za 12 měsíců přes 700 Kč,“ doplnila Tomášková.

Předplacený tarif Sport Plus nabízí nejzajímavější sportovní kanály jako O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Premier Sport 1, Premier Sport 2, ČT sport, Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Na těchto stanicích najdou fanoušci stovky atraktivních přenosů z FORTUNA:LIGY, hokejové extraligy, Ligy mistrů UEFA, německé Bundesligy, italské Serie A nebo také španělské La Ligy.

Nejvyšší česká fotbalová soutěž již začala, nenechte si ujít zápasy plné emocí a vychutnejte si sportovní zážitek naplno! A to díky O2 TV Sport.

Související článek Ovládněte svou televizi naplno! Nový našlapaný O2 TV Box přichází
Nahoru