Dárek na poslední chvíli? E-knihu pod stromeček koupíte i na Štědrý den

Do Vánoc zbývá posledních pár dní a vy si stále lámete si hlavu, čím potěšit vaše blízké? Dobrou knihou ještě nikdo nic nezkazil. A pokud ji pořídíte v elektronické podobě třeba do čtečky nebo mobilu, ušetříte ještě spoustu času s balením. Navíc zahrajete na ekologickou notu obdarovaného. Jaké jsou tedy hity letošních Vánoc?

Nikdo není sám (Petra Soukupová)

Máte-li v okruhu svých blízkých milovníky Petry Soukupové, je tento dlouho očekávaný román sázkou na jistotu. Autorka se ve své nové knize věnuje tématům, kterým se ve své dosavadní tvorbě spíše vyhýbala – stárnutí i výchově dětí. S hlavní hrdinkou Veronikou, která je „rozlítaná“, neustále ve stresu a všem chce vyjít vstříc, bude souznít nejedna současná matka od rodiny.

Hrad ve Skotsku (Julie Caplin)

Ti, kteří si rádi během svátků přečtou alespoň jednu knihu s vánoční tématikou, si u Hradu ve Skotsku přijdou jistě na své. Hlavní hrdinka má totiž za úkol během pouhých pár dní proměnit chátrající hrad na útulný hotel. A nebyla by to Julie Caplin, aby to knihy nevnesla i pořádný kus romantiky.

Kde zpívají raci (Delia Owens)

Fascinující příběh dívky z bažiny, která se popere s nepříznivým osudem po svém. Napínavý román, ze kterého dýchá neuvěřitelná láska k přírodě, vás vezme za srdce a přečtený ho budete mít za dva večery.

Prázdniny v Česku (Ladislav Zibura)

Vydejte se na výlet s Čechem po Česku. Garantujeme vám spoustu zajímavých tipů na výlety, o kterých se v běžných průvodcích rozhodně nedočtete. Kuriózní situace i vtipné momenty, jak jsou čtenáři u Ladislava Zibury zvyklí, samozřejmě nebudou chybět.

Posilování stresem (Pavel Kolář)

Skvělá a komplexní kniha donutí člověka přemýšlet v souvislostech. Praktické rady a návody ale nečekejte. Pavel Kolář, celosvětově uznávaný fyzioterapeut a odborník na celostní medicínu, v ní vysvětluje, jak funguje stres v těle člověka a jak je vše se vším provázané. Je pak na každém čtenáři, co si z knihy odnese do vlastního života.

Všechny uvedené knižní tituly si můžete pohodlně pořídit i v elektronické podobě. A to v mobilní aplikaci O2 Knihovna nebo na stejnojmenném webu. Služba, která nabízí přes 30 tisíc e-knih a 5 500 audioknih, je dostupná úplně všem, nezávisle na tom, zda jste zákazník O2, či nikoliv. Zakoupenou e-knihu si pak jednoduše pošlete přímo do čtečky nebo si ji stáhnete do počítače.

Pokud nejste majitelem Kindlu nebo obdobného zařízení, můžete číst zakoupené tituly přímo v aplikaci O2 Knihovna, která už má v sobě čtečku e-knih integrovanou.   

Vybranou e-knihou můžete jednoduše obdarovat i své blízké. Stačit přímo v aplikaci O2 Knihovna nebo na stejnojmenném webu kliknout na „koupit jako dárek“ a vyplnit telefonní číslo příjemce (O2 Knihovna je svázána s telefonním číslem). Obdarovanému také můžete zanechat věnování s podpisem nebo odeslat anonymně. Příjemce pak obdrží informační SMS a dárek se mu připíše do jeho O2 Knihovny na jeho telefonním čísle.

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Adventní kalendář od O2 Knihovny: rozbalte si nálož příběhů s obří slevou i zadarmo
Nahoru