Březen plný detektivek. Odreagujte se s audioknihou v uších

Teplé paprsky sluníčka se už sice pomalu probouzí ze zimního spánku, ale v O2 Knihovně stále mrazí. Do 29. března teď můžete využít slevy 30 % na oblíbené detektivní audioknihy a jít tak po stopách zločinu společně se známými vyšetřovateli.

Zkraťte si čekání na jaro. Nasaďte do uší sluchátka, udělejte si pohodlí a zaposlouchejte se do záhadných krimi příběhů a vydejte se po stopách zločinů. A z čeho vybírat?

Probuďte v sobě pravého detektiva 

V březnu je pro vás O2 Knihovna plná slev 30 % na detektivní audio příběhy. Do uší si můžete pustit třeba kriminální román Švábi od celosvětově známého spisovatele Jo Nesbø. Zjistěte společně s vyšetřovatelem Harrym Holem, kdo má na svědomí vraždu norského velvyslance? Byla to náhoda nebo to měl někdo pořádně promyšlené? 

Nebo si pusťte první případ komisaře Carla Mørcka z oddělení Q, ve kterém rozkrývá nevyšetřené případy z minulosti. Například se vrhne na údajnou vražda mladé političky. Je možné, že je stále na živu a někdo ji vězní? Jeden z nejlepších českých „speakerů“ vám to v audioknize Žena v kleci prozradí. 

Vraní oko je nový detektivní příběh z roku 2023 od autorky Michaely Klevisové. Ta se objevuje na předních příčkách žebříčků čtenost O2 Knihovny. Odkryjte společně s kriminalistou vraždu ornitologa na Jižní Moravě, který má možná co „dočinění“ s nedávným úmrtím pražské profesorky. Jak tyto dvě tragédie spolu souvisí? 

Dalším tipem na audioknihu, kterou máte nyní s 30% slevou je děsivý psychothriller Ti druzí od autorky knižních bestsellerů C. J. Tudor. Vypráví příběh o tatínkovi, který se za každou cenu snaží zjistit, co se stalo jeho dceři, protože se s jejím osudem nesmířil. Podaří se mu odkrýt pravdu?

Od detektivek až po kuchařky 

O2 Knihovna je služba, která nabízí přes 40 tisíc e-knih a 5 500 audioknih, je dostupná úplně všem, nezávisle na tom, jestli jste zákazník O2 nebo ne. Nabízí ke stažení e-knihy, audioknihy, e-magazíny, podcasty ve všech možných tématech. Ať už se jedná o detektivky, pohádky pro děti, sebe rozvojová témata nebo recepty v různých typech kuchařek. 

Vybraný titul můžete zaplatit kartou online, přes Apple Pay či Google Pay nebo na fakturu (pro zákazníky, kteří mají telefonní číslo u operátora O2). Zakoupené audioknihy nebo e-knihy si pak jednoduše pošlete přímo do telefonu, čtečky nebo si je stáhnete do počítače. 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Problém tří těles nebo oblíbený Zaklínač v dubnu s 30% slevou v O2 Knihovně
Nahoru