Zachumlejte se do podzimní nálady. Společnost vám budou dělat e-knihy

Deštivá odpoledne, horké nápoje, pletené svetry, vyhřáté deky a teplo domova. Je tady období, ve kterém nemusíte vmýšlet výmluvy, proč zůstáváte doma. O2 Knihovna si k této příležitosti připravila listopadové tipy a 70% slevy na oblíbené e-knihy, které mohou být pomocníkem proti špatné náladě při podzimních pochmurných dnech.

Mrazíky už klepou na dveře, a nám tak nezbývá nic jiného, než se zachumlat do deky, uvařit si horký čaj a sáhnout po oblíbené knížce. K pochmurným dnům také patří napjaté detektivky či thrillery. Stáhněte si z O2 Knihovny některé z nich a přečtěte si je na svém zařízení, ať už jste kdekoliv.

Iluze – Jeffery Deaver

Pachatel vraždy se uzamkne v učebně hudební školy v New Yorku a jakmile ho policie obklíčí, ozve se zevnitř výkřik a výstřel. Místnost je ale po rozražení dveří prázdná. Vyšetřovatelé Lincoln Rhyme s Amélií Sachsovou stojí proti iluzionistovi, který pokračuje v sérii vražd. Slevu 70 % můžete využít do 15. listopadu.

Sběratelé kostí – Jeffery Deaver

Lincoln Rhyme, bývalý kriminalista skončil po nehodě zcela nehybný. Jeho genialita však zůstala v plné formě. Společně se tak s mladou policistkou Amélií Sachsovou snaží chytit sériového vraha, který na místě činu zanechává záhadné stopy a oběti pohřbívá zvráceným způsobem. Rhyme tak musí spojit svůj geniální úsudek s moderní technologiíbude mu to stačit, aby pachatele chytil? Slevu 70 % můžete využít do 15. listopadu.

Zaslepení – Jorn Lier Horst

V tomto příběhu se hlavní hrdinka Line přestěhuje zpátky do svého rodného města Stavern, protože čeká dítě. Setká se tam s bývalou spolužačkou Sofií, která nedávno zdědila dům po dědečkovi. Při vyklízení domu objeví ve sklepě v trezoru pistoli, která má podle policie, co dočinění s nedávno již uzavřeným případem. Podaří se detektivovi Wistingovi případ znovu otevřít a přijít celé situaci na kloub? Slevu 70 % můžete využít do 15. listopadu.

To veliké zlé město – Ed McBain

Na ulici velkoměsta byla nalezena uškrcená jeptiška. Detektiv Steve Carell se pouští do pátrání a postupně zjišťuje, že jeptiška skrývala temná tajemství. Do příběhu však vstupuje řada dalších postav – jako třeba vrah, který zabil otce detektiva a prapodivný zloděj Cukrář, který nechává ve vyloupených bytech krabičku vlastnoručně upečeného cukroví. Propletou se příběhy dohromady? A podaří se všechny zdárně vyřešit? Slevu 70 % můžete využít od 16. do 30. listopadu.

Andělská tvář 1 – Hana Marie Kornerová

V e-knize z 19. století se odehrává napjatý příběh o dvou zdánlivě odlišných bratrech – Filipovi a Raoulovi. Jeden z bratrů kdysi zachránil z hořícího kláštera krásnou neznámou dívku. Nyní se tato dívka, Charlotta, objevuje jako nevěsta zámeckého pána. Na zámku se ale děje cosi záhadného. Charlotta se často ocitá v životním nebezpečí, ale zdá se, že ji něco neviditelného chrání. Kdo vyhraje v souboji mezi dobrem a zlem? Slevu 70 % můžete využít od 16. do 30. listopadu.

Dokonalá Smrt – Helen Fields

Dramatický příběh v kopcích nad Edinburgem začíná objevením zmrzlého těla nahé dívky. Ve stejný den také údajně spáchal sebevraždu bývalý šéfinspektor místní kriminálky George. Co ho k tomu ale vedlo? Detektivce Avě Turnerové to nedá a pustí se do vyšetřování. Slevu 70 % můžete využít od 16. do 30. listopadu.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Zahrajte si na Sherlocka Holmese: v O2 Knihovně najdete slevy na detektivky
Nahoru