Problém tří těles nebo oblíbený Zaklínač v dubnu s 30% slevou v O2 Knihovně

Připraveni na jarní odpočinek? Sluníčko nám už dobíjí baterky po studených zimních dnech a my pro vás máme tipy, jak si odpočinout a nasát další várku energie. Co takhle zpestřit si duben trochou fantasy a detektivního napětí? V O2 Knihovně na vás čekají až do 30. dubna slevy 30 % například na audioknihy Zaklínač I. poslední přání, Problém tří těles nebo na satirický příběh od anglického spisovatele Terry Pratchet – Stráže! Stráže!

Zapomeňte na nudné jarní večery, nasaďte sluchátka a ponořte se do světa dobrodružství, fantazie a záhad s dubnovou akční nabídkou audioknih v O2 Knihovně. V období od 16. do 30. dubna se můžete těšit na 30% slevy. Představujeme vám ty nejžhavější z nich. 

Zaklínač I. Poslední přání 

Kdo je to Zaklínač? Je to bojovník, který není neporazitelný ani nezranitelný. Z každého dobrodružství si odnáší další jizvy na těle i na duši. Nemá rodinu ani domov, toulá se světem a zabíjí netvory, kteří škodí a ubližují lidem. Za tuto svou práci si však nechává zaplatit. Hodně totiž investoval do své přeměny, aby měl bojové a magické schopnosti. Pusťte si do uší první díl fantasy a sci-fi audioknihy Zaklínač I. – poslední přání a poznejte jeho život blíže. 

Problém tří těles 

Seznamte se s neobvyklou čínskou literaturou, kterou oceňují čtenáři po celém světě. Spojuje prvky vědy, moderních technologií a fantazie, a to zároveň s věrohodnými postavami a napjatou zápletkou. Tématem je utajený projekt, v rámci kterého, se Číňané snaží navázat kontakt s mimozemskými civilizacemi. Časem ale začne pravda vycházet na povrch. Titul od autora Liou Cch´-sin se dočkal i seriálového zpracování na Netfixu. Vy si ho však také můžete dopřát ve formě mluveného slova s 30% slevou v O2 Knihovně. 

Stráže! Stráže! 

Terry Pratchet byl oblíbený anglický spisovatel. Zaměřoval se primárně na komická fantasy témata, mezi která patří také satirický titul Stráže! Stráže!. Což je osmý díl z celé série Úžasná Zeměplocha. Pokud se chcete zasmát, jistě si nenechte ujít příběh o noční hlídce městské stáže, která jde po stopách záhad, která se v městě dějí. 

Ať už zvolíte tajemnou cestu se Zaklínačem, přiblížíte se mimozemské civilizaci v audioknize Problémem tří těles nebo se ponoříte do absurdního světa Stráží! Stráží!, o zábavu máte postaráno. V O2 Knihovně najdete i několik dalších titulů, které vás pohltí do svých světů a zajistí vám nezapomenutelné dobrodružství. 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Letní čtení s O2 Knihovnou: Oblíbenost e-knih během pěti let vzrostla o 244 %, vyberte si tu svoji
Nahoru