Procestujte svět díky O2 Knihovně: slevy na vybrané audioknihy a e-knihy

Letní období se přehouplo do druhé poloviny a s tím přichází i tipy na zajímavé e-knihy a audioknihy s třicetiprocentní slevou v O2 Knihovně. Srpen se nese v duchu dobrodružných a cestovatelských titulů. Přenesou vás do různých koutů světa. Navíc se službou Moje kniha měsíce i velmi výhodně. Jednou za měsíc si můžete pořídit jakoukoliv knihu v O2 Knihovně pouze za 149 korun. A z čeho vybírat?

Dobrodružství do sluchátek

Otevřete O2 Knihovnu, nasaďte sluchátka a zavřete oči. Audioknihy vás dostanou mimo realitu všedních dní prostřednictvím dobrodružných i romantických titulů. Do ruské tajgy vás přenese audiokniha Cesta mrtvých. Ta vypráví příběh lovce, který se vydává na nebezpečnou výpravu a vy můžete být svědky jeho odvahy a síly.

Cizinka vás zase vtáhne do příběhu rodiny žijící ve Skotsku. Claire, britská válečná zdravotní sestra se dostane záhadným způsobem do jiné časové dimenze a čelí tak tužbám po dvou mužích z odlišných století.

Poslechnout si také můžete detektivku Cizinec, kterou namluvila česká dabérka a herečka Jitka Ježková. Hlavní hrdina žije ve svém ideálním světě, dokud se neobjeví cizinec. Ten mu prozradí tajemství o minulosti jeho ženy a iluze dokonalého života se rozplyne. Za vším stojí někdo, kdo se rozhodl některým lidem životy nejen ničit, ale i brát. Zajímá vás, kdo to byl?

Lahůdky pro uši milovníků klasiky

Vinnetou, Tři muži na toulkách a Rozmarné léto. To jsou audioknihy, které zaujmou každého, kdo se rád vrací k osvědčeným příběhům. Pokud toužíte po cestování do vzdálených krajin, alespoň virtuálně vám k tomu pomůže třeba audiokniha Robinson Crusoe. Zavede vás na opuštěný ostrov, kde hlavní hrdina bojuje o přežití a hledá způsob, jak se vrátit domů.

Od romantiky až po thriller: slevy i na oblíbené e-knihy

Slevu třicet procent můžete využít v O2 Knihovně i na e-knihy. Vybírejte například ze dvou dílů románové série Bridgertonovi, které vás přenesou do londýnského prostředí a ukáží osudy aristokratských rodin. Díl Čekanka popisuje tajnou lásku Penelope. Zamilovala se do bratra své nejlepší přítelkyně, jenže pak bylo odhaleno její velké tajemství. V dalším dílu Nevhodný návrh pozornost směřuje na Sophii, odsouzenou nevlastní matkou do role služebné a krásného prince Benedicta. Jak tohle asi skončí?

Příznivci J.K. Rowlingové zbystřete! Nově zařazujeme slevu také na e-knihu Hedvábník. Jedná se o druhou knihu z řady vysoce oceňovaných detektivních románů, ve kterém se vyšetřuje zmizení spisovatele.

Pokud „ujíždíte“ na thrillerech, přečtěte si bestseller Pomalu hořící oheň. V Londýně na říčním člunu je nalezen brutálně zavražděný mladík. Tři ženy, které ho znaly se nyní stávají středem pozornosti. Jak dlouho mohou doutnat křivdy a stará tajemství?

E-kniha jen za pár kaček!

O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Aplikaci si můžete stáhnout zdarma na jakékoli zařízení a mějte tak své oblíbené hrdiny stále při ruce. Na všechny výše zmíněné tituly a na mnoho dalších je v srpnu sleva třicet procent.

S předplatným Moje kniha měsíce si navíc každý měsíc můžete vybrat libovolnou e-knihu za 149 Kč bez ohledu na její původní cenu. Například Zatmění od spisovatele Jo Nesbø vás tak přijde místo 389 Kč na pouhých 149 Kč.

A jak služba funguje?

  • 1 měsíčně se vám strhává platba 149 Kč.
  • Každý měsíc vyberete jakoukoliv e-knihu z naší nabídky, zvolíte tlačítko ZÍSKAT a potvrdíte transakci a e-kniha je vaše.
  • Službu můžete kdykoliv zrušit.

Pokud jednu e-knihu v měsíci vyčerpáte, poznáte to snadno tak, že se tlačítko ZÍSKAT změní na KOUPIT. Nárok na další e-knihu v rámci služby Moje kniha měsíce opět vznikne vždy následující měsíc ke dni aktivace služby.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek České audioknihy roku 2022 v O2 Knihovně. Zaposlouchejte se i vy do oceněných titulů! 
Nahoru