Zahrajte si na Sherlocka Holmese: v O2 Knihovně najdete slevy na detektivky

S příchodem září nás čeká nejen chladnější počasí, ale také sleva třicet procent na detektivní a krimi tituly v O2 Knihovně. Od 12. září do 6. října máte příležitost se prohloubit do světa záhad a zahrát si na chvíli na Sherlocka. Pusťte si audioknihu nebi si stáhněte e-knihu a ponořte se do světa plného záhad a nečekaných zvratů.

S audioknihou po stopách zločinu

Se slevou třicet procent si můžete třeba poslechnout krimi příběh od švédského autora Larse Keplera. Provede vás životem detektiva Jonase v titulu Playground. Na minutu a čtyřicet vteřin se hlavní hrdince příběhu zastaví srdce. Po probuzení mluví o převozu do tajemného města, které představuje přechod mezi životem a smrtí. Podaří se vám v audioknize zjistit, co se jí během těchto vteřin vlastně stalo?

Prezident Spojených států amerických zmizel. Šeptá se o kyberútoku a zrádci v kabinetu. V titulu od bývalého prezidenta USA Billa Clintona a novodobého klasika detektivek Jamese Pattersona se vyšetřuje zápletka, která vás drží v napětí až do konce.

Pusťte se třeba také do jedné ze série příběhů od Chrise Cartera s názvy Nenávist, Popravčí a Jeden za druhým. Popisují brutální vraždy sériového vraha, které vyšetřuje detektiv Robert Hunter. Přijdete jim na stopu?

Sleva třicet procent platí také na jeden z nejprodávanějších titulů autorky Helen Fields – Dokonalá smrt. Detektivy čeká složité vyšetřování dvou vražd, při němž se ocitnou na hranici zákona. A opět hrají o čas, protože vrah už si vyhlédl další oběti.

Třicítky i na e-knihy

Ať už máte rádi tradiční detektivky, historické příběhy nebo drsné thrillery, v O2 Knihovně si vyberete z bohaté nabídky e-knih, které jsou v září také s třicetiprocentní slevou.
Například v titulu Ušlechtilá stezka vás autor Peter May přivede do historického válečného prostředí jihovýchodní Asie, kde panuje komunistický režim. Příběh vypráví o osudech otce a dospívající dcery, kteří bojují o přežití.

I do slev na e-knihy jsme zařadili oblíbeného autora Larse Keplera. Tentokrát s jeho titulem Pavouk. Hlavní hrdinky Joona Lina a Saga Bauerová se spojí, aby rozluštili sérii vražd, když se ve městě objeví další mrtvé tělo. Jejich pronásledování je stále zoufalejší a otázka zní: Může být tento sériový vrah zastaven, nebo je už pozdě?

O2 Knihovna pro všechny

Služba, která nabízí přes 40 tisíc e-knih a 5 500 audioknih, je dostupná úplně všem, nezávisle na tom, jestli jste zákazník O2 nebo ne. Vybraný titul můžete zaplatit kartou online, přes Apple Pay či Google Pay nebo na fakturu (pro zákazníky, kteří mají telefonní číslo u operátora O2). Zakoupené audioknihy nebo e-knihy si pak jednoduše pošlete přímo do telefonu, čtečky nebo si je stáhnete do počítače.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Letní čtení s O2 Knihovnou: Oblíbenost e-knih během pěti let vzrostla o 244 %, vyberte si tu svoji
Nahoru