Adventní kalendář od O2 Knihovny: rozbalte si nálož příběhů s obří slevou i zadarmo

Začal asi nejkouzelnější měsíc v roce a Vánoce jsou každým dnem blíž a blíž. Také se už nemůžete dočkat? Se speciálním adventním kalendářem od O2 Knihovny vám dny do Štědrého večera utečou jako voda. Každý den na vás čeká nálož slev na oblíbené příběhy a mnohem víc. Můžete se i zapojit do soutěže o skvělé ceny!

Milujete otevírat políčka adventního kalendáře a vždy se těšíte, co na vás uvnitř čeká? Pak tu pro vás máme parádní novinku! O2 Knihovna spustila svůj kalendář, kde na vás každý den až do 24. prosince čekají oblíbené audioknihy a e-knihy se slevou 70 procent. Ale pozor – nevynechejte jediný den! Někdy na vás může čekat dáreček zcela zdarma.

Desítky zlevněných příběhů čekají na svého čtenáře v aplikaci O2 Knihovna. Ať už máte rádi historické romány, detektivky nebo třeba povídky na tmavé zimní večery, v naší knihovně si vyberete vždycky.

Každý den můžete zažít jiný příběh

Každý den si můžete v O2 Knihovně otevřít pomyslné políčko adventního kalendáře a vybrat si z široké nabídky. Audioknihy i e-knihy můžete mít jednoduše na jednom místě a vždy po ruce. Poslouchat své oblíbené spisovatele můžete při cestě autobusem a večer si „listovat“ pohádky na dobrou noc.

Velká vánoční soutěž

Jako poděkování si O2 Knihovna připravila pro své fanoušky soutěž o našlapané ceny. Vyhrát můžete reproduktory a sluchátka Niceboy, prémiová sluchátka O2 pods+ nebo třeba vouchery do naší O2 Knihovny. Jak se dostat do slosování? Jednoduše!

Do konce roku stiskněte v mobilní aplikaci O2 Knihovna tlačítko „Chci soutěžit“ a hotovo. Některá z těchto skvělých může mířit i k vám! Více o soutěži se dočtete na webových stránkách knihovny.

Tip na vánoční čtení

Přes všechen ten shon se nestíháte naladit na vánoční atmosféru? Nezoufejte, pomůžou vám ty nejkrásnější vánoční příběhy!

Dojemný, vtipný a láskyplný příběh okořeněný vánoční Paříží je ideální pro nastartování adventu. Vydejte se s dvěma kamarádkami do zasněžené Paříže a zažijte společně trapné i laskavé a zamilované okamžiky. E-kniha Vánoce v Paříži zkrátka pohladí po duši.

Pokud toužíte spíše o trochu pikantnějších Vánocích s nádechem záhad a tajemství, pak je audiokniha Vánoce Hercula Poirota přesně pro vás. Rozvětvená rodina, staré venkovské sídlo a jedna vražda. Přijde jeden z nejslavnějších detektivů všech dob na vánoční záhadu, která všechny zastihla nepřipravené?

Využijte předvánočního období a ponořte se do světa příběhů! Stovky e-knih a audioknih na vás čekají v O2 Knihovně. A nenechte si ujít speciální adventní kalendář.

Související článek Čtyři tipy na čtyři adventní víkendy. Užijte si předvánoční čas naplno
Nahoru