Levnější a šetrný k přírodě: to je tarif pro mladé YOU NEO. Zapojte se do slosování o lístky na Bena Cristovao

Začátek školního roku je tady a firmy se předhání v slevových akcích. Nabídku, která vystupuje nad všechny ostatní, ale vytasil operátor O2. A potěší nejen studenty, ale všechny mladé lidi do 26 let. O 150 korun klesá cena u neomezeného tarifu YOU NEO. Dokonce se nyní můžete dostat do slosování o lístky na koncert Bena Cristovaa v O2 aréně (1.10. 2022). Jak na to?

„Start nového školního roku může být pro mladé náročný, chceme jim ho proto co nejvíce zpříjemnit. Rozhodli jsme se o 150 Kč snížit cenu u oblíbeného tarifu YOU NEO, který tak bude k dostání za 599 korun měsíčně,“ popisuje Silvia Cieslarová, ředitelka segmentu mobilních služeb v O2.

Jen do konce října zákazníci za zvýhodněnou cenu získají neomezená data, neomezené volání do všech sítí i neomezené SMS zprávy.

Novinkou je balíček, ve kterém mladí zákazníci najdou za původní cenu tarifu YOU NEO (749 Kč) zároveň i notebook Acer Aspire 3. „Hledali jsme cestu, jak vytvořit balíček, kde bychom spojili vše, bez čeho se mladá generace neobejde. K neomezenému tarifu jsme proto přidali parťáka do školy v podobě výkonného notebooku Acer Aspire 3. Díky němu bude plnění úkolů, vytváření prezentací a seminárních prací zase o něco jednodušší,“ říká Silvia Cieslarová.

Nature friendly tarify

Tarify řady O2 YOU jsou nově šetrné k přírodě. Jsou to první tarify O2, které nesou značku Nature friendly. „Minimalizovat uhlíkovou stopu u oblíbených tarifů pro mladé je dalším z kroků na naší postupné cestě k udržitelnému podnikání,“ vysvětluje ESG manažer O2 Milan Ruttner.

Společnost O2 kompenzuje emise skleníkových plynů, které vznikají v rámci tarifní řady YOU, podporou projektů pohlcujících oxid uhlíku z atmosféry. Kromě pomoci s obnovou poničených lesů O2 podporuje také české projekty regenerativního zemědělství, díky kterým je půda schopna vázat uhlík z atmosféry. To snižuje podíl CO2 v atmosféře a přispívá k uhlíkové neutralitě.

„V O2 jsme si dobře vědomi toho, že udržitelnost a rovnováha hraje v moderním světě klíčovou roli. Proto chceme oslovit právě mladší generaci, aby nad uhlíkovou stopou nejen přemýšlela, ale aby měla také jednoduchý nástroj, jak ji u sebe aktivně snižovat. Právě O2 YOU tarify mohou sloužit jako první krok ke změně,“ dodává Milan Ruttner.   

Jak získat lístky na Bena Cristovaa? Milujete hudbu a rádi byste vyrazili 1. října na koncert Bena Cristovaa do O2 arény? Pak máte šanci! Pokud si do 21. září nově pořídíte neomezený tarif YOU NEO, dostanete se do slosování o lístky.

Vyladěné duo: na scénu přichází Ben a Elly

S Benem se můžete potkat i na vizuálech k nabídce tarifů pro mladé v doprovodu zpěvačky Elly. Nová skladba High Speed startuje celou kampaň a tvoří vizuální i hudební složku spotů na podporu YOU tarifů.  

„Mám radost, že v rámci O2 YOU můžeme posvítit na talentované umělce napříč hudebními žánry a díky velké podpoře ze strany O2 zároveň podpořit i jejich viditelnost. V tomto směru je to ojedinělý a za mě velmi štědrý a smysluplný projekt,“ popisuje Ben Cristovao.

„Celý song mě moc baví a mám z něj radost. Díky tomuto projektu jsem mohla zkusit něco nového a trošku vybočit z mojí komfortní zóny. Je to můj první song v češtině a je to o dost jiný styl, než obvykle dělám. Jsem z toho ale upřímně nadšená a těším se na reakce lidí,“ popisuje novinku Elly.

„Text je o nelehkým rozcházení a těžkým odpoutání se od druhýho člověka i tehdy, když už v hlavě dobře víš, že to tak dál nejde,“ dodává za sebe k textu songu Ben Cristovao.

Poslechněte si nový singl a zkuste své štěstí! Možná právě vy vyhrajete lístky na očekávaný koncert.

Související článek Zpátky do školních lavic: s aplikacemi a telefonem může jít učení samo 
Nahoru