Kupte si iPhone výhodně a ekologicky. V e-shopu O2 na vás čeká nabídka repasovaných Apple telefonů

Na web o2.cz jsme zařadili novou nabídku repasovaných iPhonů. Můžete si tak pořídit Apple za výhodnou cenu a zároveň nezatěžujete přírodu novým odpadem. Přestože je to telefon z druhé ruky, máte na něj prodlouženou záruku dva roky. Zároveň platbu nemusíte uhradit najednou – iPhone klidně zaplaťte postupně na čtyři splátky.

Ekologie, špičkové technologie a skvělá cena – to je kombinace výhod nové nabídky repasovaných iPhonů. O2 se společností Renewd dávají druhý život telefonům, které už byly sice používané, ale stále jsou plně funkční a udělají ještě spoustu parády.

Aktuálně můžete sáhnout po repasovaném iPhone SE 64 GB (2020) za 5 988 korun. Pokud preferujete menší velikost telefonů, máte na výběr také iPhone 12 mini 64 GB 5G za 10 988 korun. Další kousky už jsou na cestě – pravidelně budeme na webu o2.cz portfolio repasovaných iPhonů doplňovat o další modely.

iPhone na „čtvrtinky“

Pokud máte omezený rozpočet na pořízení nového telefonu, nemusíte se obávat. Svou peněženku ulehčíte také tím, že iPhone můžete splácet postupněna čtyři části, a to bez jakéhokoliv navýšení ceny. Pro využití této nabídky je potřeba mít od O2 jakýkoliv tarif. Veškeré podmínky jsou detailně popsány na webu o2.cz.

Příklad: Pokud si koupíte repasovaný iPhone SE za 5 988 korun, a využijete úhradu na “čtvrtinky“, po objednání vás čeká pouze první splátka ve výši 1 497 korun. Zbylou částku tak rovnoměrně rozložíte do následujících tří měsíců. Nemusíte tak vynakládat velké množství peněz najednou, a v klidu si platbu rozložíte do čtyř částí.

Telefony z ruky odborníků

Ještě před tím, než repasovaný iPhone spatří svět, odborníci ho zkontrolují. Telefon projde více než 80kolovým procesem, ve kterém je testována například funkčnost dotykového displeje, Bluetooth, Wifi a mnoho dalšího. Celý telefon je samozřejmě pečlivě vydesinfikovaný a vyleštěný.

Zároveň zaručujeme bezproblémový provoz všech repasovaných iPhonů po dobu dvou let. V této době máte telefon v záruce a případně je možné ho vyměnit za jiné zařízení.

Šetříme vodu, e-odpad a chráníme planetu

Víte že, když si koupíte jeden repasovaný iPhone, ušetříte tím 100 litrů vody? Díky tomu, že kupujete repasované výrobky nejen že šetříte vodu, ale také snižujete množství elektroodpadu na zemi. Tím pádem není potřeba využívat další zdroje na výrobu nového zařízení.

Dalším důvodem pro nákup je ještě jedna „ekologická noha“. Z prodeje každého repasovaného zařízení putuje totiž jeho část do neziskové organizace WeForest, která aktivně bojuje proti globálnímu oteplování prostřednictvím projektů zalesňování.

Nejen, že jsou repasované iPhony plně funkční a spolehlivé, ale také přispívají k ochraně naší planety.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek „Vyměň starý za nový“: O2 spouští výkup telefonů a myslí přitom na přírodu
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru