Kam se starým telefonem? Prodejte ho v O2 Výkupu, získejte bonus až 8 000 korun a podpořte přírodu 

Víte, že objem vysloužilého elektrozařízení roste 3x rychleji než objem běžného komunálního odpadu? Pokud se tento elektroodpad předá zpracovatelům k ekologické recyklaci nebo k dalšímu využití, ušetří se tak vysoké náklady na spotřebu nových materiálů. Když předáte svůj starý telefon operátorovi O2, můžete na tom také slušně vydělat. V únoru totiž v rámci projektu O2 Výkup dostanete k výkupní hodnotě jakéhokoliv funkčního telefonu bonus až 8 000 korun. Například při nákupu nového Samsung Galaxy Z Flip5 nebo HONOR Magic V2. Poděkuje vám jak příroda, tak vaše peněženka.

V mobilech se nachází velké množství surovin a cenných kovů, které mají vysokou hodnotu a dají se opětovně využít. Z jednoho starého mobilu se dá podle webu chytrarecyklace.cz získat recyklací zpět až 90 % kovů a ty se mohou znovu vrátit do oběhu třeba v podobě jiného výrobku. Díky cirkularitě se tyto materiály dostávají zpět do oběhu a není nutná jejich neustálá těžba. Šetříme tak přírodu a její zdroje, které nejsou bezedné.

Pečujte o přírodu i o svou peněženku

Uvažujete o nákupu nového telefonu, chcete ušetřit a zároveň udělat něco pro životní prostředí? To vše vám O2 splní. Na webu o2vykup.cz si zajistíte z pohodlí domova vše – od nacenění starého telefonu až po výplatu jeho výkupní hodnoty a finančního bonusu na váš bankovní účet. Jedinou podmínkou je to, že nový telefon, je potřeba nakoupit v e-shopu O2.

V únoru se u O2 výměna nového telefonu za starý beze sporu vyplatí. Pokud si totiž koupíte například nový Samsung Galaxy S24 Ultra, k výkupní hodnotě jakéhokoliv funkčního odevzdaného telefonu můžete získat ještě bonus 4 500 korun. A při nákupu modelu Samsung Galaxy Z Flip5 bonus šplhá až do výše 8 000 korun. Výkupem tak nejen ušetříte, ale dáte svým telefonům druhý život.

Nový HONOR Magic V2 o 8 000 korun levnější? Víme jak na to

V nabídce operátora O2 je od února také zařazena novinka HONOR Magic V2512GB – jedná se o nejtenčí skládací telefon na trhu. Kromě nadupaných vlastností typu 50MPx širokoúhlý fotoaparát s teleobjektivem nebo 5 000mAh baterka dbá HONOR také na využití inovací zaměřených na člověka. Podporuje totiž technologii 3840 Hz PWM Dimming, která minimalizuje namáhání očí a zajišťuje pohodlné sledování displeje telefonu i při delším používání. Telefon je dostupný ve fialové barvě se skleněnými zády nebo v černé verzi s povrchem z veganské kůže. Pokud tedy tuto novinku ze-shopu O2 vyměníte za váš starý telefon přes www.o2vykup.cz, dostanete navíc bonus 8 000 korun. Takto vysokou „slevu“ na HONOR Magic V2 nikde jinde nenajdete.

Tabulka finančních bonusů v únoru 

Pokud si v únoru pořídíte jeden z uvedených modelů u operátora O2 a současně prodáte přes O2 Výkup jakýkoliv jiný, obdržíte finanční bonus odpovídající nakoupenému modelu níže v tabulce. 

Potěšíme i fanoušky značky Apple

Jste majitelem staršího modelu iPhonu a toužíte po novějším? Máme pro vás dobrou zprávu. Do konce března také stále platí bonusy až 2 500 korun k telefonům značky Apple, o kterých jsme psali v článku na začátku ledna.

165 míst zpětného odběru elektrozařízení

Máte plný šuplík starých telefonů, nabíječek, kabelů nebo třeba sluchátek? Odneste je do O2 Prodejny, která zároveň slouží jako místo zpětného odběru starého i nefunkčního elektrozařízení. Neházejte elektroodpad do koše a odneste ho k ekologické recyklaci.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek „Vyměň starý za nový“: O2 spouští výkup telefonů a myslí přitom na přírodu
Nahoru