Digitální bezpečnost: pozvánka na online konferenci

Kyberšikana, internetové predátorství, výuka digitální bezpečnosti, ochrana osobních údajů v online prostoru – to jsou hlavní témata programu online konference a panelové diskuze s názvem Digitální bezpečnost a její význam v rámci českého vzdělávacího systémuKonferenci organizuje Startup Disrupt ve spolupráci s iniciativou Educator. Co je jedním z cílů tohoto subjektu? Změnit český vzdělávací systém a „dostat“ jej do 21. století.

O2 Chytrá škola bude u toho – jak svým partnerstvím celé konference, tak přímou účastí: hostem jedné z panelový diskuzí bude šéfka pro společenskou odpovědnost a sponzoring Marie Mališková.

Program podvečerní online konference bude nabitý a se spoustou dalších zajímavých hostů včetně zástupce jednoho z garantů O2 Chytré školy – platformy E-Bezpečí.

Doporučujeme připojit se ve čtvrtek 25. 2. od 17:00 nejen rodičům, učitelům, ale i žákům středních a základních škol. Dejte o akci vědět lidem ve svém okolí, kteří se o tuto problematiku zajímají. Událost bude přenášena živě a již nyní lze hostům posílat otázky prostřednictvím sli.do/SDE.

Detaily o konferenci najdete na těchto webových stránkáchna facebooku i na LinkedInu.

Tereza Kabešová Autor článku
Tereza Kabešová
Je jedním z O2 Ambasadorů. Radí zaměstnancům i zákazníkům s nastavením služeb. Patří mezi O2 Guru specialisty přes telefony, technologie O2, modemy, set top boxy, O2 Smart Box. V poslední době si velmi užívá i natáčení O2 Guru videí. Ve společnosti už pracuje přes pět let.
Související článek Může robot napsat divadelní hru?
Nahoru