Cílená kampaň včetně nové databáze zákazníků na pár kliknutí

Možná to znáte – máte skvělý produkt, chcete o něm dát vědět, ale nemáte k dispozici databázi kontaktů. Nebo vám na marketingovou kampaň v rozpočtu nezbývá dost peněz. Jak přesto dostat důležitá sdělení nejen k zákazníkům, ale i dodavatelům nebo vašim zaměstnancům? Pošlete „esemesku“! 

Esemesky rozhodně nejsou minulostí. Znáte snad jiný formát, který dostane vaše reklamní sdělení i na zamčenou obrazovku telefonu zákazníků? SMS zprávy jsou navíc rychlé a výstižné. Jejich čtenost běžně dosahuje až 97 % a více než polovina lidí si zprávu přečte ihned po jejím doručení.  

O2 SMS Brána dokazuje, že „esemesky“ nepatří do starého železa 

Aplikace O2 SMS Brána nabízí chytré řešení, které šetří vaše náklady oproti masové komunikaci. Jedná se o samoobslužný nástroj pro rozesílání hromadných zpráv. Nově je možné jejím prostřednictvím posílat také MMS.  

Jako podnikatel nebo menší firma ji určitě oceníte. Nemusíte na vlastní náklady budovat databázi zákazníků a získávat složitě marketingové souhlasy. Skrze O2 SMS Bránu můžete komunikovat i na databázi zákazníků O2. Můžete tak oslovit téměř 2 miliony nových kontaktů. Svou cílovou skupinu si pak snadno určíte na základě pohlaví, věku, lokality nebo zájmů. 

„O2 SMS Brána je spolehlivý a klienty prověřený nástroj. Jeho nové rozšíření nyní umožňuje oslovit i kontakty z databáze O2. Je ideálním řešením, pokud nemáte vlastní databázi nebo chcete najít nové zákazníky. To vše na spolehlivé platformě a s podporou mobilního operátora O2,“ říká Radovan Oprendek, manažer O2 Media.  

Rychle, efektivně a bez zbytečných nákladů navíc 

Výhodou je, že nemusíte nic složitě objednávat. Stačí si vytvořit profil a intuitivní webová aplikace zařídí zbytek. „O2 SMS Brána je velmi jednoduchá na ovládání. Pomocí filtrů je možné i definovat cílovou skupinu. Požadované sdělení vytvoříte jednoduše, rychle a můžete rozesílat. Navíc je možné rozeslání naplánovat na určité datum a čas,“ vysvětluje Karolína Hejdánková, manažerka pro klíčové zákazníky O2 Media. Nesporným benefitem nejen pro podnikatele a menší firmy je pak to, že jsou účtovány pouze odeslané zprávy bez paušálních plateb nebo jiných poplatků. 

Otevřete si cestu k novým zákazníkům  

  • Potřebujete rozeslat komplexnější kampaň?
  • Chcete rozesílku pojmout opravdu profesionálně?
  • Uvítáte pomoc s textem, strategií kampaně nebo oceníte pokročilé cílení pomocí umělé inteligence?

Pak pro vás bude vhodnější alternativou kampaň na míru od O2 Media. Napište nám. Obchodní tým O2 Media vám sestaví kampaň od textace až po vyhodnocení. Do kampaně můžete zapojit mix různých formátů pro ten nejlepší výsledek pro váš byznys.

Navštivte stránku O2 SMS Brány (https://o2smsbrana.o2.cz). Do druhého dne můžete odeslat svou první SMS do O2 databáze.  

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Budoucnost messagingu v podobě RCS zpráv je tu!
Nahoru