O2 zahajuje prodej chytrých telefonů značky vivo dvěma 5G modely. V O2 Výhodách je zájemci získají za zvýhodněnou cenu

Operátor O2 zařazuje do své nabídky novou značku mobilních telefonů vivo – pátého největšího světového výrobce smartphonů. Zájemci si mohou od 1. srpna vybrat ze dvou modelů – vivo Y72 5G a vivo Y52 5G. Dostupné budou v černé a modré barvě ve vybraných O2 Prodejnách i v e-shopu. Zmiňované modely je možné v O2 Výhodách získat se slevou.

Model Y52 5G získají zájemci od 1. do 8. srpna v O2 Výhodách se slevou v hodnotě 500 korun. Vivo Y72 5G mohou mít levnější o 700 korun.

Společnost vivo byla založena v roce 1995, kdy se zaměřovala na pevné a bezdrátové telefony. Celosvětově známou značkou chytrých telefonů se stala v roce 2011. Zařízení vivo pracují v operačním systému Android od společnosti Google. „Jsme moc rádi, že jsme mohli do nabídky O2 zařadit telefony značky vivo. Nabízí kvalitní telefony za přijatelnou cenu, které „umí“ 5G. Telefony budeme mít od 1. září vystaveny na všech našich více než 160 prodejnách, kde si je zákazníci budou moct vyzkoušet a osahat“ vysvětluje Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení.

Model Vivo Y72 5G  zaujme designově tenkým 2,75mm rámečkem a 3D zaoblením. Tenké a lehké tělo tak uživateli příjemně sedne do ruky. Může se pochlubit 6,58″ palcovým displejem s rozlišením 2408×1080 (FHD+). Telefon je možné odemykat pomocí boční čtečky otisků prstů. Milovníci focení ocení trojitý fotoaparát. 64megapixelovou fotografickou soustavu tvoří tři objektivy se čtyřmi hlavními režimy snímání: ultra-HD, ultra-širokoúhlý, bokeh a makro.

Kvalitní snímky tak uživatelé pořídí i z větší vzdálenosti. 8megapixelovým ultra-širokoúhlým objektivem pro záběry s hloubkou ostrosti rozšiřuje Y72 5G perspektivy a s jistotou zpracovává panoramatické záběry – od velkolepých snímků krajiny až po velké skupiny lidí. Uživatelé ocení i 16megapixelových přední fotoaparát. Zájemci si jej mohou zakoupit se slevou jen za 6 789 Kč.

K mání je u O2 i model vivo Y52 5G. Uživatelé se mohou za exkluzivní cenu 5 989 Kč těšit na kvalitní sestavu fotoaparátů. U obou smpartphonů pak zaujme velkokapacitní 5000 mAh baterie. Je doplněná o rychlé 18W nabíjení.  Samozřejmostí je u obou modelů podpora technologie 5G.

Kde je možné si 5G vyzkoušet?

Pokrytí 5G signálem operátor O2 stále rozšiřuje. Od konce června jsou nejrychlejší sítě dostupné téměř v 60 městech ČR. Pro spuštění byly vybrány takové lokality, kde se koncentruje větší množství lidí. Kromě Prahy, Brna a dalších krajských měst tak mohou 5G využívat i obyvatelé a návštěvníci Děčína, Špindlerova Mlýnu nebo třeba Poděbrad. Rozšiřuje se i pokrytí v pražském metru.  U vybraných tarifů je nyní možné vyzkoušet si 5G síť zdarma. Stačí mít 5G telefon, SIM kartu a pohybovat se v pokrytí. Více informací na o2.cz/5g.

Doručení s dopravou zdarma

Při pořízení nejen výše uvedených telefonů přináší O2 řadu výhod. Telefony a další zařízení jsou k pořízení v kamenných prodejnách nebo v novém e-shopu. Navíc si zájemci sami vyberou, jak svůj nákup dokončí – doručením kurýrem až domů, rezervací nebo doručením na jednu z více než 150 O2 Prodejen. Ve všech případech získávají dopravu zdarma.

S nastavením pomohou O2 Guru

Při pořízení na prodejně zákazníkům naši specialisté O2 Guru a konzultanti poradí s nastavením telefonu a výběrem vhodného příslušenství. Telefon zprovozní a zkopírují do něj kontakty ze starého zařízení. Nastaví v něm internet, e-mail i přístup do obchodu s aplikacemi. Odborně také nalepí ochranné sklo na displej telefonu. Telefony si zároveň u O2 zájemci pojistí, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cena pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

 

Technická specifikace:

vivo Y72 5G

Displej: 6,58″

Rozměry: 163,95 × 75,30 × 8,50 mm

Paměť: 128 GB, RAM 8 GB

Baterie: 5000 mAh

Fotoaparát: Přední 16 MP / zadní 64 MP + 8 MP + 2 MP

vivo Y52 5G

Displej: 6.58″

Rozměry: 163.9 mm × 75.3 mm × 8.5 mm

Paměť: 128 GB, RAM 4 GB

Baterie: 5000 mAh

Fotoaparát: 48 MP + 2 MP + 2 MP

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Máme pro vás 100 GB mobilních dat za 300 Kč. Objednávejte do 15. 8.
Nahoru