Zajistěte si klidnou dovolenou: vychytávky v aplikaci Moje O2

Léto je obdobím cestování. Někteří z vás si vyberou „relaxační“ dovolenou na pláži, zatímco jiní preferují aktivnější způsob. Všechny varianty ale mají jedno společné – touha po klidu. Je to osvobození od pracovních povinností a od každodenního ruchu. Ke klidu na duši vám při cestování přispějí výhody v aplikaci Moje O2, ve které si jednoduše aktivujete třeba Chytré cestovní pojištění. Stresovat se nemusíte ani při hledání ne vždy dobře zabezpečených Wi-Fi sítí. Stačí, když si v aplikaci zapnete neomezená Data naplno, se kterými si vystačíte i za hranicemi ve státech EU zóny.

Záchranný kruh v mobilu

Abyste si mohli na sto procent užít každou minutu svého výletu, myslete i na události, které nemusíte čekat. Buďte raději připraveni. V samoobsluze Moje O2 si aktivujte Chytré cestovní pojištění, které pokryje následky, když se něco přihodí. Kdy ho můžete využít?

  • Náhoda je blbec. Špatně šlápnete a potřebujete k doktorovi. Pojištění vám pokryje náklady na jakoukoliv léčbu až do 5 000 000 korun. V případě trvalých následků úrazu můžete dostat až 500 000 korun.
  • Kvůli zpoždění nestihnete navazující let a ještě k tomu vám ztratí kufr. Naštěstí vám pojištění kryje i ztrátu zavazadla a to do výše 20 000 korun.
  • Když si nevíte na svých cestách s čímkoliv rady, součástí pojištění je česky hovořící pomoc na lince v případě nouze +420 272 101 036. Asistenti jsou k dispozici 24/7 a poradí, jak postupovat, když se vám během cesty cokoliv přihodí.
  • Jsme jen lidi, pokud se vám třeba „podaří rozbít“ něco na hotelu nebo během pobytu někomu nechtěně ublížíte, pojištění odpovědnosti vám finančně pomůže až do částky 1 000 000 korun. Podrobné informace o tom, co vše je součástí pojištění najdete na webu O2.

Celá rodinka „v suchu“. Díky tarifu cestovního pojištění Pro rodinu můžete pojistit dvě dospělé osoby a neomezený počet dětí do 18 let pouze za 99 Kč za jeden den, kdy jste v zahraničí. Pojištění jednotlivce vyjde na 39 Kč za den. Vždy se však váže k telefonnímu tarifu od O2. Tedy ten kdo ho objednává, musí mít telefonní služby od O2 (včetně O2 Family, O2 spolu a podobných typů tarifu). Pokud máte od O2 pouze Internet nebo O2 TV, tak aktivaci pojištění v Moje O2 nenajdete. Nelze ho také využívat u předplacených karet. Detaily a konkrétní příklady jsou popsány v této brožuře.

Jak pojištění aktivovat?

Před první zahraniční cestou ještě doma pojištění aktivujte. V zahraničí už zapnout nejde. Nejjednodušší způsob je aktivace v Moje O2:

  1. Otevřete si Moje O2. Buď v mobilní aplikaci nebo v desktopové verzi.
  2. V sekci „Služby“ si rozklikněte „Můj tarif“.
  3. Sjeďte dolů a narazíte na „Doplňkové služby“.
  4. Vyberte si vhodný tarif a klikněte u něj na „Aktivovat“.
  5. Zobrazí se nové okno, ve kterém musíte pro závaznou objednávku ještě jednou potvrdit.
  6. Na konec uvidíte zelené potvrzení „Váš požadavek byl odeslán ke zpracování“.
  7. Po cca pěti minutách v aplikaci uvidíte, že je služba aktivní.

Případně můžete zavolat na zákaznickou linku 800 020 202 nebo dojít na O2 Prodejnu.
Po aktivaci se pojištění samo zapne, když vyjedete s telefonem za hranice. Při návratu do ČR se zase automaticky vypne. Účtuje se jen za dny, kdy jste v zahraničí a promítne se vašem měsíčním vyúčtování.

Ať už plánujete delší dovolenou nebo jen krátký víkendový výlet za hranice, cestovní pojištění v aplikaci Moje O2 je parťákem, na kterého se můžete spolehnout a užít si klidnou dovolenou.

Do hry vstupují i Data naplno

Rádi cestujete a nebaví vás stále vyhledávat veřejné nezabezpečené Wi-Fi sítě nebo se bojíte, že vám dojdou data? V aplikaci Moje O2 si můžete jednoduše aktivovat Data naplno a být během dovolené po zemích zóny EU v klidu a sdílet online své nové zážitky. Do této zóny řadíme v O2 například i Velkou Británii nebo Ukrajinu – celý seznam zemí najede tady.
Díky Datům naplno můžete až pětkrát měsíčně po dobu 24 hodin surfovat na nejrychlejší 5G síti bez omezení. Data naplno jsou nad rámec běžných dat v tarifu. Ve chvíli, kdy si je zapnete, zastaví se na 24 hodin čerpání z tarifu. Pokud spotřebuje všechna svá Data naplno i data z tarifu, může si kdykoliv za 49 korun přikoupit další neomezený den navíc. Více o Datech naplno zjistíte na webu O2.

Bezstarostné spojení s domovem

Plánujete dovolenou po Itálii, Chorvatsku nebo třeba Rakousku, a chcete zůstat v kontaktu s blízkými? Roaming od O2 vám to umožní. Po Evropě funguje volání, SMS a data stejně jako doma.
A co při dovolené třeba v Americe? Ani v tomto případě nemusíte nic nastavovat. Pro sto deset zemí mimo EU máme nastavenou výhodnou cenu dat 3,90 Kč/MB. Na webu O2 si můžete zjistit detailní podmínky roamingu včetně volání a SMS ve vybrané zemi, kam jste se rozhodli cestovat. Nemusíte se bát, že omylem utratíte v zahraničí za data tisíce. Automaticky vás chráníme limitem a budeme vás o jeho čerpání prostřednictvím SMS informovat. Limit je automaticky nastavený, jen nedoporučujeme ho vypínat.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Čerstvá kampaň „Data naplno“ rozvíjí nový komunikační koncept a ukazuje svět s neomezenými daty kdykoliv po ruce
Nahoru