O2 Radosti: Objevte svět výhod a zážitků přímo ve vaší dlani díky aplikaci Moje O2 

V současné rychlé době, kdy se často snažíme najít rovnováhu mezi prací a osobním životem, je důležité mít v rukávu něco, co nám udělá radost a zpříjemní každodenní povinnosti. Aplikace Moje O2 nejenom nabízí zákazníkům přehled o jejich službách u operátora, ale přináší i řadu výhod díky záložce O2 Radosti. Připravte se na vzrušující benefity, které vám tato aplikace nabízí. Znáte je všechny? 

Život je více než jen o práci a povinnostech. Je důležité najít si čas na radost a zábavu. Aplikace Moje O2 vás nejenom pohodlně spojuje se všemi důležitými informacemi o službách u O2, ale také umožňuje objevovat nový svět benefitů a zážitků skrze záložku O2 Radosti

Když si rozkliknete aplikaci Moje O2 a přejdete do záložky O2 Radosti, otevře se brána do světa výhod modrého operátora. Bez ohledu na to, jestli jste vášnivý sportovec, milovník kultury nebo sháníte nový telefon, O2 Radosti vám nabídnou širokou škálu exkluzivních slev, akcí a speciálních nabídek

Sháníte nový telefon za zajímavou cenu? V záložce O2 Radosti najdete aktualizované slevy na mobily, tablety nebo chytré hodinky, takže si své vysněné zařízení vybere fanoušek „jablíčka“ i androidí nadšenec. Samozřejmostí jsou pak výhodné nabídky na příslušenství – sluchátka, nabíječky, powerbanky a mnoho dalšího. Do konce roku je také v záložce O2 Radosti každý měsíc vyhlášena soutěž o našlapaný telefon iPhone 14!   

Neumíte si představit společenský život bez kultury? O2 Radosti vám nabízejí nejenom slevy na vstupenky na hudební festivaly (nyní například na kulturní festival Hrady CZ) – v appce najdete také přednostní prodej vstupenek na koncerty a další události v O2 areně a O2 universu. Prozkoumejte svět talentovaných umělců a zažijte nezapomenutelné okamžiky. Dáváte přednost fyzickým aktivitám? O2 myslí i na sportovce, nyní můžete v aplikaci najít například slevu na startovné ČEZ RunTour 2023, zimní období je pak tradičně spjaté s výhodnými nabídkami na skipasy.

Ať už jste milovníkem technologií, sportu nebo koncertů, O2 Radosti vám přinášejí výhody, ze kterých si vybere zkrátka každý. S aplikací Moje O2 máte ve své kapse vždy přehled o slevových nabídkách i dalších aktivitách operátora. Objevujte modrý svět plný výhod a šetřete zároveň. O2 Radosti vás budou provázet ve vašem každodenním životě a nabídnou možnost zkoušet nové věci, objevovat oblíbené aktivity za zvýhodněné ceny a získávat nezapomenutelné zážitky. 

Tak proč nevyužít těchto výhod? Stačí mít aplikaci Moje O2 na svém chytrém telefonu a nechat se unést do světa O2 Radostí.  

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Co dělat, když ztratíte mobil na dovolené
Nahoru