Máme pro vás 100 GB mobilních dat za 300 Kč. Objednávejte do 15. 8.

Taky v létě svůj gauč pořádně zanedbáváte a moc se na něm neohřejete? Ať už jste na grilovačce nebo na tripu, pořádná dávka dat se vám určitě bude hodit. Co si do batůžku přibalit SIM kartu, která nabídne 100 GB dat za 300 korun?  

Teď máte jedinečnou možnost. Limitovaná edice předplacených karet, kterou jsme v loňském roce úspěšně uvedli na trh, je totiž zpátky. Objednávat si ji můžete na webu www.datamanie.czOmezený počet kusů SIM karet bude dostupný do vyčerpání zásob, nejpozději však do 15.8. 

100 GB se dá využít různě. V mobilu díky tomu můžete komunikovat se známými nebo si při cestování Českem spustit navigaci. Pokud jste v přírodě, stanujete či děláte jakoukoliv jinou aktivitu, možná při nějakém tom deštivém dni oceníte možnost zkouknutí oblíbeného filmu či seriálu. I k tomu je naše SIM dobrá.  

Obecně vzato, dat není nikdy dost a jen málokdo by takovou pořádnou dávku neocenil. Už nikdy vám neunikne důležitý sportovní zápas třeba při chytání ryb, či na koupališti. Fantazii se opravdu meze nekladou.  

Data budete mít pod kontrolou v aplikaci Moje O2. Navíc si můžete nastavit automatické dobíjení z platební karty.  

Předplacenou SIM kartu je možné využívat nejen k datování, ale i volání nebo odesílání SMS (2 Kč/SMS do všech sítí). S odchozím hovorem se vám aktivuje neomezené volání za cenu 15 Kč, které platí po celý zbytek dne. Data je možné využívat pouze v rámci České republiky, v zahraničí nefungují. 

SIM kartu lze jednoduše objednat na webu Datamanie.cz. Zvolit si přitom můžete, zda kartu uhradíte dobírkou, nebo platební kartou přímo v e-shopu. SIM kartu si následně necháte bezplatně doručit přímo domů. 

Více na www.datamanie.cz 

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Letní soutěž s O2 Knihovnou o čtečky Kindle s vouchery v hodnotě až 3 000 korun. Stačí vyfotit svůj čtenářský koutek
Nahoru