Nejštědřejší datová nabídka na léto? 100 GB dat za 300 Kč od O2

Limitovaná edice předplacených karet, kterou jsme v loňském roce úspěšně uvedli na trh, je zpátky. SIM kartu, která nabídne 100 GB dat za 300 korun, si můžete od 15. července objednávat na webu www.datamanie.cz. Omezený počet kusů SIM karet bude dostupný do vyčerpání zásob, nejpozději však do 15.8.

.

„Datově nejštědřejší nabídku na českém trhu mohou zákazníci využívat nejen ve svých mobilech, ale i v tabletech nebo jiných zařízeních. Pro získání pravidelných 100 GB dat stačí mít kartu nabitou alespoň na 300 korun, aby se balíček mohl každý měsíc obnovit,“ vysvětluje Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2. Doporučujeme vám proto, abyste si v samoobsluze Moje O2 nastavili funkci automatického dobíjení (např. ke konkrétnímu datu v měsíci nebo když výše kreditu klesne pod určitou částku), čímž zabráníte situaci, že se vám datový balíček po uplynutí 30 dní neobnoví.

„Věříme, že nabídka Datamanie.cz bude zajímavá nejen pro mladé lidi, kteří si navykli být stále online a už nerozlišují, jestli k volání využívají běžné hovory nebo nejrůznější aplikace, ale i pro rodiny s dětmi. Těm může datová předplacenka vyřešit přístup na internet během cestování po Česku nebo třeba v rámci pobytů na letních táborech a prázdninách u prarodičů,“ dodává Cieslarová.

 

Předplacenou SIM kartu je možné využívat nejen k datování, ale i volání nebo odesílání SMS (2 Kč/SMS do všech sítí). S odchozím hovorem se vám aktivuje neomezené volání za cenu 15 Kč, které platí po celý zbytek dne. Data je možné využívat pouze v rámci České republiky, v zahraničí nefungují.

SIM kartu lze jednoduše objednat na webu Datamanie.cz. Zvolit si přitom můžete, zda kartu uhradíte dobírkou, nebo platební kartou přímo v e-shopu. SIM kartu si následně necháte bezplatně doručit přímo domů.

Více na www.datamanie.cz

Související článek Guru tipy: 10 důvodů, proč si na dovolenou přibalit chytrý telefon
Nahoru