S aplikací Coctail Flow vykouzlíte drinky doma i na cestách

Chystáte se na dovolenou? Chcete si čekání zpříjemnit třeba nějakým letním drinkem? V tom případě zkuste aplikaci Coctail Flow – Drink Recipes.

Najdete v ní řadu nejrůznějších receptů na koktejly. U každého je podrobný postup. Aplikaci ocení začátečníci i pokročilí uživatelé. Drinky jsou přehledně seřazené podle jednotlivých kategorií. Samozřejmostí je rychlé vyhledávání podle několika parametrů. Patří mezi ně základ koktejlu nebo jeho síla. Recepty drinků jsou členěny podle základního nápoje (gin, rum, tequila, vodka, brandy, šampaňské), typu (klasický, long drink, tropický, krémový, nealkoholický), síly a barvy.

V aplikaci si mimo jiné můžete vybrat přísady, které máte doma a zjistit, jaké nápoje z nich můžete připravit. Vaše oblíbené recepty si navíc můžete označit abyste je následně snadno našli. Aplikaci si stáhnou uživatelé operačního systému iOS i Android.

Chytré cestovní pojištění

Drinky už máte natrénované, ale rádi byste si nějaký z nich dali bez práce na pláži u moře? Tak hurá do toho. Rozhodně ale nezapomeňte na cestovní pojištění. I v letošním roce můžete u O2 využít službu Chytrého cestovního pojištění. V době nejistých odjezdů pod hrozbou nucené karantény přináší benefit v podobě chytrých řešení spojených s roamingem. Aktivuje se automaticky přihlášením do zahraniční sítě, vypíná při návratu do ČR a za atraktivní cenu již v základu kryje rizika spojená s Covid-19. Více informaci najdete na www.o2.cz/cestovni-pojisteni 

Další tipy a triky na užitečné aplikace při cestování najdete pod tímto odkazem.

 

 

 

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Guru tipy: 10 důvodů, proč si na dovolenou přibalit chytrý telefon
Nahoru