Z toho tuhne krev v žilách. Halloweenské audioknihy trhají své ceny vejpůl

Kapky deště dopadají na temná okna. Plameny svíček kreslí na zdech šedé stíny a zpod postele se ozývá tiché šramocení. Brána do strašidelných příběhů se otvírá a klíčem jsou sluchátka a telefon. Jste připraveni se vydat po cestě plné duchů, strachu ale i humoru?    

Halloween, uplakané počasí i brzký příchod tmy přímo vybízí ke strašidelným vyprávěním. Udělejte si čaj, zachumlejte se do peřin a pusťte si vybrané děsuplné i vtipné audioknihy z O2 Knihovny s50procentní slevou do 1. listopadu  

Povídkový seriál Draculův švagr nažene strach i polechtá bránici. Příjemný hlas Petra Nárožného posluchače provede krátkými příběhy, které dokreslí podzimní atmosféru a zpestří nejeden líný večer. Černým humorem nasáklé mluvené slovo v sobě spojuje to nejlepší z hororu a absurdního humoru.  

A u povídek zůstaneme. Tentokrát však posluchači zmrzne úsměv na tváři, protože audiokniha Hororové povídky obsahuje deset děsivých příběhů ze záhrobí. Dvě z nich se odehrávají v tajuplném Skotsku, zbylé povídky mají své místo u nás. Jan Opatřil, který knihu vydal pod pseudonymem Dan Angus, příběhy i sám namluvil. Osobitý hlas spisovatele tak přivede k životu strach, kterého se jen tak nezbavíte. 

Pro dospívající a milovníky young adult je perfektní volbou audiokniha Kniha hřbitova, která sleduje dobrodružství mladého chlapce. Co je na něm zvláštního? Nikdo „Nik“ Owens žije po smrti svých rodičů na hřbitově, kde ho vychovávají duchové, jeho strážný anděl, vlkodlaci i další příšery. Příběh je plný dobrodružství, mysteriózních momentů, lásky i přátelství, a především rozplétá záhadu Nikova života. Oblíbený příběh spisovatele Neila Gaimana čte Ondřej Brousek.  

Tisíce příběhů v kapse

Příběhy nabízí možnost, jak si tajuplné, láskyplné i strašidelné okamžiky vychutnat z pohodlí domova. O2 Knihovna je plná romantických, satirických i sci-fi audioknih, které mohou své posluchače doprovázet kamkoliv. Své audioknihy i e-knihy můžete mít vždy u sebe díky aplikaci O2 Knihovna, kterou najdete i v Google Play, App Store či v AppGallery.  

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Děsivé horory i pohádky. Které filmy nesmíte vynechat při halloweenském maratonu?
Nahoru