S vychytanou aplikací už vás bouřka nezaskočí

Jak je venku? Jak bude? To jsou otázky, kterým se při plánování dovolené, výletu nebo třeba jen procházky se psem nevyhnete. Pokud chcete mít jistotu, že nezmoknete, „jděte“ do české aplikace Windy.

Appek, které sledují počasí, je hromada. Proto jsme pro vás místo desítek tipů vybrali tu, která je kompromisem mezi vysokou profesionalitou, přesností a přehledností. Nečekejte ale textovou předpověď se sluníčkem a mráčkem. Naopak zde najdete barevné mapy, grafy a tabulky. Díky nim budete mít detailní informace jak o teplotách, dešti, tak o povětrnostních podmínkách.

Zajímavostí je, že se Windy vyvinula z původní aplikace pro piloty a surfaře. V současnosti už je ale světoznámá a využívají ji i krizová centra při přírodních pohromách. Například při hurikánech Irma a Harvey v USA v roce 2017 zaznamenala aplikace přes šest milionů unikátních uživatelů.

Windy je zcela zdarma. Stáhnou si ji uživatelé operačního systému Android i iOS.

Pokud jste zjistili, že celý den proprší, tak zůstaňte u naší O2 TV. Na webu O2 TV najdete pořady a filmy, na které máte zrovna chuť a náladu. Televizní obsah navíc můžete třídit podle žánrů i podle hodnocení IMDB.

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Nesnězeno.cz. Zachraňte jídlo, které by skončilo v koši!
Nahoru