Přivítejte jaro s O2 Radostmi! Nový benefitní program láká na velké slevy

Všechny slevy i benefity od dubna na jednom místě – v O2 Radostech v mobilní aplikaci Moje O2. Zákazník v nich najde speciální akce na telefony a příslušenství, zvýhodněné nabídky služeb ze světa O2 i vybrané benefity od partnerských firem. Nový benefitní program odstartoval ve velkém stylu – v dubnu 2022 najdou zájemci v O2 Radostech dvě slevové tisícikoruny.

„Chtěli jsme našim zákazníkům umožnit co nejjednodušší čerpání nabízených výhod, aby je měli vždy při ruce a pospolu,“ přibližuje nový benefitní program Dana Tomášková, ředitelka O2 TV a digitálních služeb v O2. Od dubna 2022 tak najdou naši zákazníci veškeré nabízené benefity v mobilní aplikaci Moje O2, konkrétně v nové záložce O2 Radosti. Ta nahrazuje předcházející záložku Výhody od O2 a slučuje v sobě Odměnu za dobití, mobilní i internetovou aplikaci O2 Výhody.

Průvodcem a symbolem O2 Radostí se stává digitální kasička, kterou můžete znát ze spotů vánoční kampaně. Na tuto úspěšnou kampaň navazuje operátor O2 i prostřednictvím speciální akce, kterou si připravil v rámci spuštění O2 Radostí.

Tisícovka padá u vybraných telefonů i O2 pods

„Ke startu jsme do O2 Radostí vložili dvě slevové tisícikoruny. Jednu mohou zákazníci využít na sluchátka O2 Pods, která po uplatnění ceny vyjdou jen na 299 korun, nebo Apple AirPods Pro. Druhá tisícovka pak snižuje cenu u vybraných modelů telefonů realme nebo Samsung,“ přibližuje dubnovou akci Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení, a dodává: „V O2 Radostech ale zákazník najde zajímavé benefity každý měsíc.“  V blízké budoucnosti se do obsáhlého výčtu benefitů připojí například i možnost priority ticketing do O2 Arény či O2 Universa.

O2 Radosti v sobě spojují nejen výhodné nabídky na telefony a příslušenství, ale i unikátní benefity, které nabízí jen operátor. Poskytujeme i zvýhodněné nabídky služeb ze světa O2. V O2 Radostech zákazník najde například i slevy na to nejlepší z O2 Knihovny, kde máme bohatý výběr z e-knih, audioknih i e-magazínů. Velkým plusem jsou i vybrané slevové akce na obsah z O2 TV např. na vybrané filmy z O2 Videotéky,“ popisuje Dana Tomášková.

Obsáhlý seznam zajímavých slevových akcí doplňují i zvýhodněné vstupenky do O2 Arény či O2 Universa. Nechybí ani vybrané benefity od partnerských firem.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru