Operátor O2 spouští prodej chytrých telefonů značky Oppo. Plně nabité jsou za pár desítek minut

V O2 Prodejnách a v e-shopu jsou od 1. 7. k mání modely Reno5 Z 5G a Reno5 5G. Zaujmou „oppoznání“ rychlejším nabíjením s výkonem až 30 W. K prvním 50 prodaným kusům Reno5 5G v e-shopu získají zákazníci od výrobce zdarma bezdrátová sluchátka Enco Air. Oppo je čtvrtým největším výrobcem smartphonů na světě.

Na dovolené i na cestách ocení uživatelé zmiňované rychlé nabíjení s technologií SuperVOOC 2.0. Díky tomu je telefon plně nabitý za 35 minut. Zájemci tak mohou v klidu vyrazit na několikadenní túru a v případě potřeby si za pár desítek minut telefon dobít třeba v powerbance.

Oba modely „umí 5G“

Do střední třídy míří model Oppo Reno5 5G. Uživatelé se mohou těšit na 6,44″ AMOLED displej s rozlišením 1 080 × 2 400 pixelů. Nechybí čtečka otisků prstů a procesor Qualcomm Snapdragon 765G doplněný o 8 GB RAM a 128 GB vnitřní paměti. U O2 je k dispozici za 11 389 Kč. 

Model Oppo Reno5 Z5G nabídne 6,43″ AMOLED displej s rozlišením 1 080 × 2 400 pixelů a 60Hz obnovovací frekvencí. Osmijádrový procesor je vybavený 8 GB RAM a 128 GB pamětí. V O2 e-shopu je k zakoupení za 8 989 Kč.

 

Oba modely disponují hned čtyřmi fotoaparáty. Hlavní snímač je vybaven 48Mpx rozlišením se světelností f/1.7. Oba modely jsou k zakoupení v černé a modré variantě. Samozřejmostí je u obou modelů technologie 5G.

Kde je možné si 5G vyzkoušet?

Pokrytí 5G signálem operátor O2 stále rozšiřuje. Od konce června jsou nejrychlejší sítě dostupně téměř v 60 městech ČR. Pro spuštění byly vybrány takové lokality, kde se koncentruje větší množství lidí. Kromě Prahy, Brna a dalších krajských měst tak mohou 5G využívat i obyvatelé a návštěvníci Děčína, Špindlerova Mlýnu nebo třeba Poděbrad. Rozšiřuje se i pokrytí v pražském metru.  U vybraných tarifů je nyní možné vyzkoušet si 5G síť zdarma. Stačí mít 5G telefon, SIM kartu a pohybovat se v pokrytí. Více informací na o2.cz/5g.

Doručení s dopravou zdarma

Při pořízení nejen výše uvedených telefonů přináší O2 řadu výhod. Telefony a další zařízení jsou k pořízení v kamenných prodejnách nebo v novém e-shopu. Navíc si zájemci sami vyberou, jak svůj nákup dokončí – doručením kurýrem až domů, rezervací nebo doručením na jednu z více než 150 O2 Prodejen. Ve všech případech získávají dopravu zdarma.

S nastavením pomohou O2 Guru

Při pořízení na prodejně zákazníkům naši specialisté O2 Guru a konzultanti poradí s nastavením telefonu a výběrem vhodného příslušenství. Telefon zprovozní a zkopírují do něj kontakty ze starého zařízení. Nastaví v něm internet, e-mail i přístup do obchodu s aplikacemi. Odborně také nalepí ochranné sklo na displej telefonu. Telefony si zároveň u O2 zájemci pojistí, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cena pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Chytré cestovní pojištění od O2 se přizpůsobí i nečekaným změnám. Nově pokryje i rizika spojená s Covid-19
Nahoru