Chytré cestovní pojištění od O2 se přizpůsobí i nečekaným změnám. Nově pokryje i rizika spojená s Covid-19

I v letošním roce můžete využít službu Chytrého cestovního pojištění. V době nejistých odjezdů pod hrozbou nucené karantény přinášíme zákazníkům benefit v podobě chytrých řešení spojených s roamingem. Aktivuje se automaticky přihlášením do zahraniční sítě, vypíná při návratu do ČR a za atraktivní cenu již v základu kryje rizika spojená s Covid-19.

Před začátkem prázdnin jsme odstartovali aktualizovanou nabídku Chytrého cestovního pojištění v mobilu, které reflektuje nároky dnešní doby a nabízí také krytí rizik spojených s Covid-19. Chytré cestovní pojištění se po jednoduché jednorázové objednávce v online samoobsluze Moje O2, na zákaznické lince nebo na kterékoli prodejně O2 automaticky aktivuje pokaždé, když se telefon přihlásí do zahraniční sítě. Při návratu do ČR a přihlášení do domácí sítě se zase automaticky vypne. Nemusíte tak řešit potíže s cestovním pojištěním, pokud se vám dovolená protáhne nebo naopak nebudete moci odjet vůbec.

„Poplatek za cestovní pojištění se zákazníkům jednoduše naúčtuje v rámci měsíčního vyúčtování O2 podle reálné doby strávené za hranicemi. Nemusí nikam zadávat číslo své platební karty nebo vypisovat údaje o dovolené.,“ říká Michael Kasl, produktový manažer finančních služeb v O2, a dodává: „Letos v létě Chytré cestovní pojištění navíc přináší krytí rizik spojených s onemocněním Covid-19, a to jak léčebné výlohy, tak i náklady spojené s nucenou karanténou. Pro všechny země, kde operátor O2 nabízí služby roamingu, je Chytré cestovní pojištění dostupné za poplatek 39 Kč za započatý den pro jednotlivce a 99 Kč za započatý den pro celou rodinu.“

.

Krytí rizik spojených s onemocněním Covid-19 i v rizikových oblastech

Ať už pracovně nebo za rekreací, cesta do zahraničí dnes přináší starosti spojené s aktuální situací ve světě. „Chytré cestovní pojištění od O2 kryje také rizika spojená s onemocněním Covid-19 již v základu bez nutnosti připojištění i v červených a tmavě červených zemích.“ uvedl Richard Siebenstich, ředitel komerční divize O2.

Jedna cena do všech zemí, nadstandardní krytí pojistných událostí

Letošní nabídka Chytrého cestovního pojištění obsahuje jednotnou cenu pro jednotlivce i rodiny ve všech zemích, kde máme roamingového partnera. Pojistné krytí je až do výše 5.000.000 Kč. Pojistitelem je Maxima pojišťovna, a. s. ve spolupráci s asistenční službou AXA ASSISTANCE CZ, s.r.o., pojistníkem je O2 Czech Republic a.s. Více informací naleznete na www.o2.cz/cestovni-pojisteni.

Související článek Nově se zákazníky komunikujeme i přes iMessage. O2 Guru poradí na Apple business chatu
Nahoru