Najděte Nema a zatančete si s Popelkou. V O2 Videotéce na vás čekají animované klasiky

Den dětí je sice až za pár dní. V O2 Videotéce si jej se svými ratolestmi užijete už o víkendu. Přichystali jsme pro vás animované klasiky Hledá se Nemo, Popelka, Bambi a mnoho dalších.

Animáky najdete v naší O2 Videotéce hezky pohromadě pod tímto odkazem. Jednotlivé tituly si můžete pustit za jednotnou cenu 59 korun. Počasí je pořád nic moc, takže se vám určitě budou hodit. Navíc na tyhle hitovky se rádi dívají i dospěláci. Níže od nás máte pár tipů.

Hledá se Nemo

Veselé dobrodružství vás zavede do překrásného podmořského světa korálového útesu u břehů Austrálie. Nebojácnou malou rybku Nemo uloví potápěč a odveze pryč od domova do svého akvária. Jeho velmi starostlivý otec Marlin se ihned vydá za svým synkem na dalekou pouť. K němu se připojí Dory, milá rybka, která ovšem trpí poruchou krátkodobé paměti. Na cestě spolu potkají vegetariánské žraloky, frajerské želví surfaře, fascinující medúzy nebo stále hladové racky! Film byl natočen počítačovou animací.

Popelka

Snad nejznámější pohádka na světě, příběh chudé dívky, která se přes noc stává princovou vyvolenou. Nezapomenutelnou, animovanou verzi této pohádky dokončilo v roce 1950 studio Disney. Diváky kromě kouzelné animace zaujala i nádherná hudba, která film doprovází. Popelka byla tehdy nominována na Oscara ve třech kategoriích: za Nejlepší píseň (Bibbidi-Bobbidi-Boo), Nejlepší soundtrack a Nejlepší zvuk.

Lví král

Kreslená klasika z roku 1994. Zdivočelé stádo hnané na Scarův příkaz potměšilými hyenami by Simbu určitě zadupalo do země, kdyby jej nezachránil jeho otec Mufasa. Při zoufalé záchraně však zahyne. Protřelému Scarovi lehce přesvědčí vyděšeného Simbu, že je zodpovědný za otcovu smrt a měl by neodkladně uprchnout! A tak se Scar se svojí suitou konečně dostane k moci – zatímco Simba si najde nové zvířecí přátele Pumbu a Timona. Ale země jeho otce strádá a probuzený Simba razantně vyráží v Musafově královské stopě.

Zvoník u Matky Boží

Kreslený velkofilm světoznámého studia Walta Disneye, inspirován prastarou pařížskou legendou a slavným románem Victora Huga. Dojemný příběh zvoníka Quasimoda začal jedné zimní noci, kdy se do Paříže pokusili tajně proniknout mladí manželé s nemluvnětem. Obávaný soudce Frolo a jeho biřici však byli ve střehu a žena s dítětem v náručí marně hledá útočiště v slavné pařížské katedrále Notre Dame. Frolo pak pozdě pochopil, že v uzlíčku na její hrudi nebyl lup, ale znetvořené nemluvně.

Malá mořská víla

Dcera krále moří se jmenuje Ariel, je jí 16 let a je zamilovaná do prince Erika, kterému zachránila život, když jeho loď ztroskotala. Protože vládce podmořské říše nemá pro náklonnost své dcery k lidem pochopení, musí se Ariel obrátit se žádostí o pomoc na zlou čarodějnici. Ta ji na tři dny přičaruje nohy pod podmínkou, že jí víla daruje svůj krásný hlas. A navíc pokud princ dívku do tří dnů z lásky nepolíbí, stane se z ní opět mořská panna s ploutví a její duše propadne čarodějnici.

Cars

Auta jsou vysokooktanovou dobrodružnou komedií o tom, že opravdová radost ze života nečeká za cílovou rovinkou, ale na cestě k ní. Začínající, ale velmi ambiciózní závodní auto jménem Blesk McQueen se během cesty na nejdůležitější závod kariéry nečekaně zatoulá do zapadlého městečka Kardanová Lhota u Dálnice 66. Tady potkává Sally, Buráka, doktora Hudsona a další prazvláštní auta, která mu pomáhají uvědomit si, že na světě existují i důležitější věci, než trofeje a sláva.

 

Tereza Kabešová Autor článku
Tereza Kabešová
Je jedním z O2 Ambasadorů. Radí zaměstnancům i zákazníkům s nastavením služeb. Patří mezi O2 Guru specialisty přes telefony, technologie O2, modemy, set top boxy, O2 Smart Box. V poslední době si velmi užívá i natáčení O2 Guru videí. Ve společnosti už pracuje přes pět let.
Související článek O2 pečuje o své zákazníky na sociálních sítích už 10 let
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru