Na konci školního roku se rozdávají jedničky nejen ve školách. O2 spustilo atraktivní akci 1+1 na Motorolu

S rozdáváním vysvědčení a koncem školního roku si operátor O2 připravil nejen pro pilné školáky akci, která potěší hned nadvakrát. Až do konce června si můžete pořídit našlapaný smartphone Motorola Moto G62 5G a k němu dostanete druhu Motorolu Moto G51 jen za jednu korunu. Největší radost je ta sdílená. Pořiďte proto svému šikovnému studentovi, kamarádovi nebo třeba sourozenci našlapaný telefon díky atraktivní nabídce 1+1.

Lámete si hlavu, co pořídit za vysvědčení? Pak je nabídka od operátora O2 přesně pro vás – protože uděláte radost hned nadvakrát. Až do konce června najdete na e-shopu o2.cz atraktivní nabídku, která se zkrátka nedá odmítnout. K našlapanému smartphonu Motorola Moto G62 5G dostanete druhý telefon Motorolu Moto G51 jen za 1 korunu.

Telefon dělá lidem neodmyslitelného parťáka napříč celým rokem, ale přeci jen v létě, kdy se vyjíždí na dovolené, hudební festivaly nebo třeba na tábory, je kvalitní zařízení zkrátka nezbytností. A to nejen kvůli vzpomínkám v podobě fotografií, ale i navigacím, mapám nebo překladači. Telefon je v létě zkrátka nepostradatelný.

Výbava je základ úspěšného cestování

Pokud chcete na letní měsíce vybavit nejen sebe, ale i svého parťáka, pak u O2 najdete široké spektrum příslušenství. Pokud vyrážíte na delší cestu nebo třeba pod stan, určitě oceníte powerbanky. Díky nim vás nevyděsí ubývající baterie telefonu. Můžeme doporučit například rychlou powerbanku LAMAX 20000mAh Fast Charge nebo bezdrátovou FIXED MagZen powerbanku.  

Letní počasí přímo vybízí k procházkám a sportovci dozajista vyrazí na nějakou túru po horách. Může se ale velmi snadno stát, že telefon nečekaně vypadne z kapsy. Kromě ochrany displeje, která je v dnešní době téměř samozřejmostí, se vyplatí pořídit i kvalitní kryt nebo pouzdro. Díky investici do ochrany se tak můžete vyvarovat finančně náročnějším výměnám displeje.

Ať už se rozhodnete strávit léto jakkoliv, telefon vám bude dělat parťáka na každé cestě. Vyberte si proto toho skutečně kvalitního a vybavte ho užitečným příslušenstvím.  

Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru