Hrady CZ: Letní kulturní oáza, kterou byste neměli minout. V appce Moje O2 najdete slevy i Data naplno 

Vítejte ve světě hudby, slunce a nezapomenutelných festivalových zážitků! Letošní léto je plné našlapaných akcí a jednou z nich je i série letních kulturních festivalů Hrady CZ. A operátor O2 u toho nebude chybět. Má pro své zákazníky připravené výhodné vstupenky v aplikaci Moje O2, kde najdou také novinku Data naplno, díky které nemusí spoléhat na Wi-Fi.

Když se setká hudba a krása historických hradů, vytvoří se magická atmosféra, která zaujme každého návštěvníka. Na festivalu Hrady CZ si můžete užít širokou škálu hudebních žánrů od populárních popových hitů až po alternativní rock. Každý festivalový den je naplněn energií a vášní pro hudbu, kterou si můžete vychutnat naživo a ve velkém stylu. 

Společnost O2, která je již šestým rokem hrdým hlavním partnerem festivalu, si pro své zákazníky přichystala ještě něco navíc. Aplikace Moje O2 se totiž stává portálem do světa zábavy – v záložce O2 Radosti najdete zvýhodněné vstupenky právě na Hrady CZ. Užijte si koncerty oblíbených interpretů za zvýhodněnou cenu a nechte se unášet na hudební vlně těch nejlepších umělců, které česká scéna nabízí. 

V aplikaci Moje O2 navíc najdete novinku – Data naplno. Do aplikace operátor nachystal neomezená data – stačí si je bezplatně zapnout a můžete frčet plnou 5G rychlostí. Aktivace Dat naplno je možná přímo v aplikaci Moje O2. Zapnutí je jednoduché a každý to zvládne na pár kliknutí. V momentě, kdy si zapnete Data naplno, se zastaví na 24 hodin čerpání dat z tarifu.   

A pokud bude vám nebo vašemu telefonu docházet baterka, můžete načerpat energii v O2 zóně. Tam na návštěvníky budou čekat powerbanky, chill zóna s výhledem na stage, a především O2 Guru, kteří vám s čímkoliv poradí. Těšit se můžete i na soutěže a další vychytávky.    

Nejatraktivnější slevy a výhody ze světa modrého operátora 

A jak získat lístky co nejvýhodněji? Stačí si otevřít aplikaci Moje O2 a v záložce O2 Radosti najdete atraktivní nabídku vstupenek na všech osm festivalových hradů. Kromě toho v této speciální sekci najdete všechny výhody a slevy ze světa modrého operátora. Jsou zde například obměňované slevy na telefony, tablety, chytré hodinky a příslušenství. Až do konce roku 2023 je v O2 Radostech každý měsíc pořádána také soutěž o telefon iPhone 14. 

Takže nažhavte aplikaci, připravte si sluneční brýle a buďte připraveni na nezapomenutelné dobrodružství na festivalech Hrady CZ. Užijte si léto a všechny akce s ním spjaté skutečně naplno.  

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Jak zabavit děti v letadle? Máme pro vás 5 offline aplikací pro ty nejmenší pasažéry
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru