Skočte si do O2 pro 5G telefon za korunu. Akce 1+1 na Motorolu Moto G51 jen do 17. 4.  

Nepropásněte speciální nabídku od operátora O2. Ve dnech od 13.4. do 17.4. 2023 si můžete pořídit telefon Motorola Moto G51 5G a k tomu získat stejný model jen za 1 korunu. Udělejte na jaře radost nejen sobě, ale zároveň i někomu z vašich blízkých!    

„V dnešní době, kdy všichni hledáme možnosti, jak ušetřit, jsme si připravili speciální nabídku. Věřím, že akce 1+1 Motorola Moto G51 5G je atraktivní pro všechny, kteří přemýšlí nad levným telefonem s nejrychlejším 5G připojením a zároveň mají využití pro druhé zařízení – ať už pro rodinného příslušníka nebo kamaráda,“ říká Václav Dostál, ředitel prodeje mobilních telefonů a dalších zařízení v O2.  

Dva našlapané telefony za cenu jednoho – to je skvělá nabídka pro páry, rodiny nebo přátele, kteří chtějí mít kvalitní telefon za skvělou cenu a zároveň surfovat na nejrychlejší 5G síti. Při koupi telefonu Motorola Moto G51 5G za 4 601 korun získáte druhé stejné zařízení pouze za 1 korunu! Ušetříte tak svou peněženku a zároveň získáte kvalitní zařízení.  

Obdobná akce se uskutečnila již v polovině února a slavila úspěch. „Vyzkoušeli jsme si nabídku 1+1 na vybraný telefon při příležitosti oslav Valentýna a zaznamenali pozitivní ohlasy. Chtěli jsme proto i na jaře udělat hezkou akci, která udělá radost zkrátka všem – nehledě na to, jestli je nakupující zákazníkem O2 nebo ne,“ dodává Václav Dostál.  

V kostce: Motorola Moto G51 5G má ideální poměr cena/výkon   

Skvělé funkce a výkon za velmi dobrou cenu – to je Motorola Moto G51 5G. Telefon patří mezi oblíbené modely od značky Motorola a je vybaven velmi kvalitním 6,8palcovým displejem s vysokým rozlišením, který zaručuje kvalitní zážitek z každého použití.   

Disponuje také výkonným procesorem, který zajišťuje plynulý chod aplikací i náročnějších her. Samozřejmostí je i podpora nejrychlejšího mobilního internetu s technologií 5G.   

Výhodou tohoto telefonu je výdrž na jedno nabití, baterie má kapacitu 5000 mAh. Kromě toho je Motorola Moto G51 5G vybavena třemi zadními fotoaparáty, které umožňují pořizovat skvělé fotografie a videa.  

Ale pozor! Tato akce trvá pouze omezenou dobu. Pokud hledáte nový telefon, který nabízí skvělý výkon za velmi přívětivou cenu, neměli byste si tuto nabídku nechat ujít. Speciální akci můžete využít jak v O2 Prodejnách, tak i na e-shopu.    

Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru