Zapoťte se jako astronaut a pořádně se nakopněte

Jaké mobilní aplikace by vám v telefonu neměly chybět? Máme pro vás tři, které rozproudí váš mozek i tělo. 

Stačí 10 minut

Myslíte si, že se toho za deset minut moc stihnout nedá? Tak to se mýlíte. Přesvědčí vás o tom plánovací appka Tables – Grind Planner. Dostupná je pro operační systém iOS i Android. V Tables najdete plánovací kalendář na 24 hodin, rozdělený právě po desetiminutových úsecích.

Jednoduše ťuknete na čtvereček a přidáte tak novou událost. Přidržením a tahem do strany můžete samozřejmě vybrat i delší, klidně půlhodinový úsek, pokud potřebujete. Zvolte si k události potřebnou barvu či si k ní napište text. Samozřejmě nechybí ani upozornění. Sice to zní hodně jednoduše a říkáte si, proč vás informujeme o takové triviálnosti. Ono to ale opravdu funguje.

Pořádně se zapoťte

Sice teď nosíme spíše bundy než plavky. I tak se vám ale bude hodit třicetidenní výzva na hubnutí od Getfit. Stáhnout si ji mohou uživatelé iOS i Android. V téhle aplikaci se můžete zapojit do jednoho ze čtyř programů Masterclass. Všechny jsou navrženy certifikovanými trenéry. Nechybí videa se stopkami, časovačem i s hlasovými komentáři. Cvičit tak navíc můžete ať už jste kdekoliv, třeba venku na louce na čerstvém vzduchu. Najdete zde navíc i režim, který je inspirovaný cvičebním plánem astronautů během vesmírné mise.

Nakopněte hlavu

Rozproudit ale musíte i váš mozek. Stáhněte si proto šikovnou aplikaci Climb pro výuku angličtiny. Dostupná pro telefony s iOS. Slouží ke zvyšování slovní zásoby za pomocí zapamatování a objevování nových slov.

Telefon s bezdrátovými sluchátky nebo chytrým náramkem

Potřebujete na appky „nové železo“? Tak využijte Slevománii u O2. 5G kousky získáte do 23. května se slevou až 2 160 korun. K telefonům Xiaomi navíc dostanete exkluzivně bezdrátová sluchátka nebo chytrý náramek za 1 korunu.

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Slevománie u O2 pokračuje. Za zvýhodněnou cenu jsou k mání 5G telefony OnePlus nebo Xiaomi
Nahoru