Chcete se podílet na záchraně planety?

Recyklace mobilů a elektrozařízení přispívají ke snižování CO2 a ochraně životního prostředí. I když je mobilní telefon nejčastěji obměňovaný elektrospotřebič na světě, jen deset procent se dostane k recyklaci. Mimo jiné jsou mobily plné drahých kovů. Když je recyklací dostaneme ven, ušetří se spousta peněz a hlavně se aspoň trochu sníží jejich těžba.

O2 nabízí zákazníkům jako sběrné místo pro elektrozařízení všechny své prodejny. Navíc odevzdáním svého starého telefonu přispějete nejen k ochraně životního prostředí, ale zároveň podpoříte krizovou Linku bezpečí = za každý odevzdaný mobil věnujeme 25 Kč na její provoz. Za posledních šest let díky tomu naši zákazníci a zaměstnanci přispěli na Linku bezpečí částkou 535 490 Kč.

Naše firma v číslech: loni vysbírala naše společnost ve spolupráci s našimi zaměstnanci celkem 37 358 kg vysloužilých elektrozařízení, což je cca 9,52 kg na jednoho zaměstnance. Zaměstnanci O2 jsou nedílnou součástí této důležité aktivity a aktuálně probíhá interní kampaň na toto téma i uvnitř firmy.

Neváhejme a nechme naše stará elektrozařízení k jejich dalšímu využití.

Tereza Kabešová Autor článku
Tereza Kabešová
Je jedním z O2 Ambasadorů. Radí zaměstnancům i zákazníkům s nastavením služeb. Patří mezi O2 Guru specialisty přes telefony, technologie O2, modemy, set top boxy, O2 Smart Box. V poslední době si velmi užívá i natáčení O2 Guru videí. Ve společnosti už pracuje přes pět let.
Související článek Celý svět slaví Den Země: Přečtěte si pár tipů, jak přejít od slov k činům
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru