Probuďte se ze zimního spánku. Tyhle aplikace vám s tím pomohou

Hurá, teplé měsíce se blíží. Pokud na vás samou radostí padla jarní únava, máme pro vás pár aplikací, které vám pomohou se naplno zregenerovat a „nakoupnout“ vás. 

 

Zkusit můžete například appku Find What Feels Good. Naučí vás, jak správně cvičit jógu. Pomůžete tak nejen svému tělu, ale i psychice. Získejte přístup k více než 700 videím. Prozkoumejte každodenní postupy, workshopy, hloubkové učení, týdenní či měsíční výzvy. Budete mít navíc příležitost propojit se s celosvětovou komunitou. Postupy si můžete naplánovat díky kalendáři přímo v aplikaci. Nastavte si připomenutí, že je čas začít. V rozsáhlé knihovně najdete díky filtrům videa v různých délkách, pro jednotlivé denní doby i vaše nálady. Aplikace je k dispozici pro uživatele operačních systémů iOS i Android.

Vyspěte se do růžova

Máte problémy s nespavostí? Nemůžete se zbavit únavy? Tak jděte do aplikace SleepCycle. Najdete v ní funkce inteligentního probuzení, odložení buzení či analýzu vašeho spánku. Přizpůsobit můžete i délku intervalu probuzení. V prémiové verzi pak navíc najdete i měření tepové frekvence, detekci chrápání či online zálohování. Appka je přístupná pro Android i iOS.

Osobní trenér do kapsy

Co se doma trochu vyblbnout při cvičení a ještě prospět svému tělu? Jako dělaná je na to appka Workout Trainer: fitness coac‪h (iOS, Android). Připraveny jsou pro vás tisíce bezplatných tréninků a programů vedených odbornými trenéry. Ti vás lekcemi provedou prostřednictvím zvukových i video instrukcí. Nastavte si úrovně obtížnosti podle vašich preferencí. Získáte přístup k více než 100 vícedenním tréninkovým programům.

Tarify YOU

Aplikace si můžete užívat díky mobilnímu internetu od O2 s tarify pro mladé do 26 let YOU. Pro lidi, kteří na mobilu tráví velkou část dne, je určený tarif YOU NEO s neomezenými daty, voláním i SMS. Právě ten bude v dubnu a v květnu za zvýhodněných 699 korun měsíčně.

V tarifu YOU 20 GB nabízí O2 neomezené volání a SMS do všech sítí v ČR a k tomu 20 GB dat za 549 korun. S nejlevnějším tarifem YOU 5 GB pak získáte 5 GB dat a neomezené SMS za 399 korun měsíčně. Kromě toho O2 nabízíme také Můj první tarif vhodný pro nejmladší uživatele, který zahrnuje 120 volných minut volání do všech sítí v ČR a 1 GB dat. Více se dočtete pod tímto odkazem.

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Guru tipy: 10 rad, jak skvěle fotit mobilem
Nahoru