K vychytanému Xiaomi s 5G teď od O2 dostanete jako dárek fitness náramek

Máte rádi pohyb a sport je pro vás každodenní radostí? Tak si u O2 pořiďte smartphone Xiaomi Mi 10T 128GB 5G. Dostanete k němu navíc chytrý fitness náramek za 1 Kč.

Jak už název napovídá, zmiňovaný smarpthone s displejem 6,67″ zaujme i 5G konektivitou. Při sportování se vám o dlouhotrvající chod postará 5 000 mAh baterie. Při běhání v přírodě můžete své zážitky sdílet na sociálních sítích díky třem zadním fotoaparátům (hlavní 64 Mpx f/1.9 + ultraširoký 13 Mpx f/2.4 + makro 5 Mpx f/2.4). Nechybí ani přední foťák (20 Mpx f/2.2). Samozřejmostí je čtečka otisků prstů.

Parádu před ostatními běžci navíc uděláte se sportovním náramkem Xiaomi Mi Band 5. Dostanete ho od nás pouze za 1 Kč. Těšit se můžete na barevný barevný AMOLED displej. Díky mnoha funkcím na něm můžete sledovat své výkony a zdraví. Vydrží vám navíc nabitý až 14 dní. Pokud máte tu zálibu, můžete se s ním jít otužit i do řeky nebo do rybníku. Je totiž voděodolný do 5 ATM. Nechybí ani snímač srdeční frekvence. I s fitness náramkem je pro vás zmiňovaný model Xiaomi připravený za 340 korun měsíčně.

Vyzkoušejte si 5G

Jak už jsme zmiňovali i tento model „umí“ 5G. Vyzkoušet si jej můžete na 5G síti od O2 v Praze a v Kolíně a ve vybraných stanicích a tunelech metra. Stačí si aktivovat službu Nejrychlejší 5G internet na zkoušku. Tu si k vybraným tarifům zajistíte v internetové samoobsluze Moje O2 v sekci Doplňkové služby za 1 korunu měsíčně.

Další telefony, které umí 5G, najdete pod tímto odkazem

Při pořízení nejen výše uvedených telefonů vám přinášíme řadu výhod. Mobily i tablety můžete pořídit v e-shopu nebo na prodejně. Zařízení si zároveň můžete pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cena pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek 10 aktivit, které vám v jedné domácnosti pomohou přežít lockdown
Nahoru