Knižní čtvrtky v O2 Knihovně. Po celý březen si stahujte tituly s padesátiprocentní slevou

Nebojte se, párkrát se vyspíte a je tu 18. březen. Říkáte si, že je vám to ukradené a těšíte se na jaro, a ne na tohle podivné datum? Milovníci jedné činnosti by vás pěkně hnali. V uvedený den je totiž Velký knižní čtvrtek. S O2 Knihovnou ale na nic čekat nemusíte. Dokonce není třeba ani číst. Každý březnový čtvrtek totiž v naší aplikaci dostanete kvalitní audioknihu s padesátiprocentní slevou.

Vybraný titul bude zveřejněn ve čtvrtek  4., 11., 18., a 25. března v aplikaci O2 Knihovna. Předem vám ale neprozradíme, o jaký bestseller se jedná. Nechte se překvapit.

Taky se vám z nově vydaných knih točí hlava a dáte na doporučení? Není divu, v ČR jen v roce 2020 vyšlo kolem 15 tisíc titulů. Skvělým generátorem je náš web O2 Knihovna, kde najdete právě vydané novinky. Můžete si přečíst doporučení na našem blogu. Pokud vám snad padají oči a potřebujete je aspoň chvíli nechat v klidu, inspirujte se našimi tipy na audioknihy.

Šikmý kostel s Vilmou Cibulkovou

Jako audioknihu si můžete stáhnout i bestseller Šikmý kostel. Zaposlouchejte se do prvního dílu románové kroniky jejíž autorkou je Karin Lednická, čte Vilma Cibulková. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě – také kvůli těžbě uhlí. Dnes už z výstavních budov a vznosné katedrály nezbylo nic. Jen šikmý kostel, který strmě a varovně ční do pusté krajiny.

Aplikace je zdarma

Tituly, ať už jsou to e-knihy nebo audioknihy, si můžete pořídit, aniž jste klientem O2. Nakupovat může každý. O2 Knihovna navíc poskytuje nejširší platební možnosti na trhu. Vybraný titul můžete zaplatit kartou online, přes Apple Pay či Google Pay nebo na fakturu.

Aplikaci O2 Knihovna si mohou stáhnout zdarma uživatelé operačního systému iOS i Android.

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek V O2 Knihovně jsme spustili novou funkci „Pošli do čtečky PocketBook“
Nahoru