Kolik jazyků znáš, tolikrát jsi „ajťákem“

Chcete se udržet v karanténě v kondici? Máme pro vás zaručený lék. Taky už vám podobná slovní spojení lezou krkem? Unudit vás nechceme. Proto pro vás máme něco jiného, speciální jazyk. Nebude ale cizí ani hovězí.

Tělo už máte po tom roce v home office jako ze škatulky. Nábytek v bytě přestavěný. Oprášili jste učebnice hry na piano. A co dál? I díky pandemii doba docela chvátá a čtvrtou průmyslovou revoluci nikdo nezastaví. Co se třeba kromě koníčků a aktivit, které vás jistě šlechtí, naučit ještě něco jiného? Jako programátor se na trhu práce neztratíte. Proč do toho nejít hned teď?

Stačí si do telefonu stáhnou aplikaci Mimo a můžete začít. K dispozici je pro uživatele iOS i Android.

Staňte se mistrem programovacích jazyků jako je HTML, JavaScript a Python a začněte proměňovat své nápady v aplikace, hry a webové stránky. Mimo pro vás vytvoří individuální výukovou stezku z drobných příkladů zapadajících do vašeho každodenního schématu a udrží vaši motivaci.

Dozvíte se, jak vytvořit aplikaci, hru i webovou stránku. Ovládnete základy nejoblíbenějších programovacích jazyků. Učit se můžete vlastním tempem. V appce najdete i různá cvičení. Díky tomu získáte okamžitou zpětnou vazbu. Platí tu ale zásadní otázka – nejhorší je začít.

Aplikace vás láká, ale chcete si ji stáhnout až do nového telefonu? Tak se podívejte do našeho e-shopu na modely nejrůznějších značek. Nechybí ani mobily, které umí 5G.

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Máme pro vás řešení, jak si odpočinout od online meetingů. Zkuste audioknihy
Nahoru