Máme pro vás řešení, jak si odpočinout od online meetingů. Zkuste audioknihy

Odpočinout si po dni plném online schůzek u kvalitní knížky není vůbec špatný nápad. Taky vám ale po osmihodinovém hledění do monitoru padají oči? Řešením je audiokniha. Máme pro vás pár tipů z naší O2 Knihovny.

 

Masopustní maškary od Vondrušky

Sáhnout můžete třeba po novém titulu kladenského rodáka Vlastimila Vondrušky s názvem Masopustní maškary. Audiokniha obsahuje příběh z detektivního cyklu Hříšní lidé Království českého. Čte ji Aleš Procházka. Napínavý detektivní příběh odehrávající se v polovině 13. století líčí první setkání druhorozeného syna pána z Chlumu s budoucím králem železným a zlatým. Stáhnout si ji můžete za 99 korun pod tímto odkazem.

 

Zaposlouchejte se do hlasu Taťjany Medvecké

Románový příběh Pokání od autora Iana McEwana vám převypráví Taťjana Medvecká. Třináctiletá Briony odvíjí svůj život v jistých představách, které ji mají neomylně dovést ke konkrétnímu, jasně vytyčenému cíli. Těmto snům přizpůsobuje vše, co přizpůsobit lze. Co nelze, tomu je třeba dopomoci. S fanatickou úporností pubescenta a fantazií, rozvinutou až do krajnosti, dohání protagonisty své soukromé hry na život k tragédii, za kterou by měla činit po zbytek života pokání. Knihu získáte za 329 korun v O2 Knihovně.

Toulání se Appalačskými horami

Vrátit v čase se můžete díky výpravnému historickému dramatu z dob americké hospodářské krize. Román Jako hvězdy v temné noci autorky Jojo Moyesové, čte Jana Štvrtecká. Alice Wrightová doufala, že sňatkem s pohledným Američanem Bennettem Van Clevem unikne sešněrovanému životu v Anglii. Jenže ani její manželství, ani život v zapadlém koutě Kentucky se nevyvíjí tak, jak si představovala. Nadšeně tedy uvítá možnost zapojit se jako dobrovolnice do projektu takzvané Koňské knihovny, který má za úkol šířit literaturu a vzdělanost v odlehlých oblastech Appalačských hor. Audiokniha je pro vás připravena za 299 korun tady.

Knihy můžete poslouchat i ve svém telefonu a tabletu. Stáhněte si zdarma a bez registrace aplikaci O2 Knihovna.

 

Ušetřete s balíčky O2 Spolu

Jste vášnivý posluchač nebo čtenář a „spořádáte“ toho opravdu hodně? Pokud potřebujete na svou zálibu něco nastřádat, využijte balíčků O2 Spolu. Ty představují cenově nejvýhodnější kombinaci služeb nejen pro rodiny. Každý, kdo si spojí pevný internet, televizi a volání od O2 do jednoho baličku, ušetří. Čtyřčlenná rodina i 1 000 Kč měsíčně. Kolik uspoří konkrétní domácnost si nyní může kdokoli ověřit zde.

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek V O2 Knihovně jsme spustili novou funkci „Pošli do čtečky PocketBook“
Nahoru