Máme pro vás zaručený recept, jak se „dokopat“ k úklidu domácnosti

Celý týden si plánujete, že o víkendu už s tím nepořádkem doma zatočíte. Máme tu sobotu a vy si říkáte, že neděle je taky den. Nenastěhovala se vám domů tak trochu prokrastinace? Chcete s tím něco udělat? Máme pro vás pár tipů na skvělé organizéry úkolů.

Staňte se prvotřídním plánovačem

Nejen s úklidem vám pomůže odborníky oceňovaná appka Any.do. Svůj život si díky ní uspořádáte během několika minut. Můžete si zde plánovat různé úkoly, seznamy, upomínky i kalendář událostí. Po nainstalování je manipulace s tímto nástrojem velmi snadná. Vyzkoušejte ji sami. Stáhnout si ji mohou uživatelé iOS i Android.

S appkou Home Routines si vyhrajete

Péči o domácnost zefektivníte i díky aplikaci Home Routines. Vytvořte si vlastní seznamy úkolů. Nastavte si následně notifikace a nechte se odměnit virtuálními hvězdičkami. Nastavit si můžete i čas, který na jednotlivé úkoly potřebujete. Soutěžte sami se sebou a vyhrajte. Tuhle vychytávku si mohou stáhnout uživatelé iOS.

Nauč se, synáčku, hospodařit

Chcete péči o domácnost učit své děti? V tom případně šáhněte po appce Homey. Nastavujte jim povinnosti a úkoly s měsíčním, týdenním i denním opakováním. Své ratolesti odměňujete za vykonané úkoly v domácnosti kapesným. V appce můžete jednoduše nastavit i výplatu. Základní verze Homey je zdarma. Rozšířená vás vyjde na 189 korun měsíčně. Stáhnout si ji mohou uživatelé telefonů s operačním systémem iOS.

Ušetřete s balíčky O2 Spolu

Nějaký ten čas už jste ušetřili. Pokud chcete nastřádat i nějaké finance, využijte balíčků O2 Spolu. Ty představují cenově nejvýhodnější kombinaci služeb nejen pro rodiny. Každý, kdo si spojí pevný internet, televizi a volání od O2 do jednoho baličku, ušetří. Čtyřčlenná rodina i 1 000 Kč měsíčně. Kolik uspoří konkrétní domácnost si nyní může kdokoli ověřit zde.

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Máme pro vás řešení, jak si odpočinout od online meetingů. Zkuste audioknihy
Nahoru