Objevte s námi novou dimenzi nakupování a ušetřete stovky korun

Nemusíte být zrovna závislí na nakupování, abyste využili tyhle appky. Pomohou vám ušetřit. Jdeme na to.

 

Všechny odměny a slevy v jedné appce

Aktuálně všichni nakupujeme přes internet. Proto by vám v telefonu neměla chybět appka Tipli. Můžete díky ní získávat odměny za vaše výdaje jednoduše i při nákupech přes mobil. V aplikaci najdete odměny z nákupů ve stovkách obchodů. Okamžité upozornění o nových odměnách a informace o aktuálních slevových akcích a kupónech. Tipli si mohou pořídit vlastníci telefonů s operačním systém iOS i Android.

O2 Výhody

Ve více než 150 e-shopech ušetříte při platbě až 200 korun díky naší aplikaci a webové stránce O2 Výhody. Dárkové poukazy za zvýhodněnou cenu můžete využít i na O2 TV. Více se dozvíte pod tímto odkazem. K dispozici je pro iOS i Android.

Skvělý plánovač nákupů

Obchody nebudou zavřené donekonečna. Proto pros máme pomocníka pro offline nakupování. Věděli jste, že téměř 50 procent z nás nakupuje bezmyšlenkově, a více než 70 procent vybírá zboží podle nabídek? I když si myslíte, že vy jste jiný a nákupy si plánujete, vězte, že tomu vždy tak úplně není. Stáhněte si proto skvělou appku Listonic. Díky „chytrému“ nákupnímu seznamu nebudete pořizovat zbytečné věci a navíc v obchodě strávíte mnohem méně času. Aplikaci si mohou stáhnout uživatelé operačního systému iOS i Android.

Ušetřete s balíčky O2 Spolu

Vybranou appku už máte staženou, ale stále nejste s vašimi měsíčními výdaji spokojeni? Ušetřit můžete i na internetu a volání v rámci služby O2 Spolu. Balíčky O2 Spolu představují cenově nejvýhodnější kombinaci služeb nejen pro rodiny. Každý, kdo si spojí pevný internet, televizi a volání od O2 do jednoho baličku, ušetří. Čtyřčlenná rodina i 1 000 Kč měsíčně. Kolik uspoří konkrétní domácnost si nyní může kdokoli ověřit zde.

 

 

 

Zdeněk Brunclík Autor článku
Zdeněk Brunclík
Nějakou tu mobilní aplikaci má v telefonu nainstalovanou každý a mnoho lidí si bez nich neodkáže život představit. Jaké jsou v této oblasti nové trendy, jaké vychytávky vám v mobilu nesmí chybět? Poradí vám O2 Guru Zdeněk „Bruno“ Brunclík, který ve firmě pracuje přes 25 let a aktuálně si libuje v produktech značky Apple. Do mobilu si nejčastěji instaluje aplikace pro fitness a zdravý životní styl, protože posilování je jeho celoživotní vášní. V O2 Guru týmu ho přezdívají Q, podle Quartermastera z Jamese Bonda, protože shání nejrůznější HW vybavení na O2 akce, roadshow a eventy. Zajímá se také o 5G a svět rozšířené a virtuální reality.
Související článek Chcete nový mobil? Třeba si vyberete z našich nejprodávanějších kousků
Nahoru