Chcete nový mobil? Třeba si vyberete z našich nejprodávanějších kousků

Potřebujete nový telefon, ale nechce se vám za něj vydávat více než 8 000 korun? I v této cenové relaci se dá s otřepaným heslem „poměr cena/výkon“ pořídit nadupané modely. Tady máte náš přehled aktuálně nejprodávanějších telefonů u O2.

 

K Motorole dostanete zdarma bezdrátová sluchátka Moto Buds

Model Motorola Moto G9 Play můžete mít už za 4 495 korun. Na splátky pak od 120 korun měsíčně. Telefon s 6,5palcovým displejem disponuje osmijádrovým procesorem a interní pamětí 64 GB. Fanoušci focení ocení tři zadní fotoaparáty. Hlavní senzor má 48 Mpx. Makro kamera a senzor hloubky ostrosti po dvou Mpx. Nechybí ani přední fotoaparát s 8 Mpx. Čtečku otisků prstů najdete na zádech telefonu. Smartphone funguje v operačním systému Android.

Jak už jsme avizovali, k telefonu dostanete navíc stylová bezdrátová sluchátka Motorola Moto Buds (integrovaný USB-C kabel v pouzdře, 5+5 hodin přehrávání, Google Assistant, Alexa, Siri, Bluetooth 5.0). Více informací najdete zde.

Oblíbený Samsung za 170 korun měsíčně

Pokud dáváte přednost Samsungu, zkuste například model Galaxy A51 128GB. Telefon je vybaven hned čtyřmi zadními fotoaparáty a předním s 32 Mpx. Tento model navázal na Samsung Galaxy A50, který byl v roce 2019 jedním z nejoblíbenějších telefonů. Samsung Galaxy A51 můžete mít už od 170 korun měsíčně. Více informací najdete zde.

Střední třídě „kraluje“ Xiaomi

Mezi našimi zákazníky je velmi oblíbený i Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB. Telefon s 6,67palcovým displejem má stejně jako Samsung čtyři zadní fotoaparáty. Ten přední má 16 Mpx. Je to telefon pro náročné za slušnou cenu. Můžete ho mít už za 170 korun měsíčně. Více se o telefonu dozvíte zde.

Další neprodávanější modely a telefony, které umí 5G

Přehled všech aktuálně neprodávanějších telefonů najdete pod tímto odkazem. Pokud chcete telefon, který umí 5G, najdete jejich přehled zde. Modely podporující 5G si můžete vyzkoušet na 5G síti od O2 v Praze a v Kolíně. Nově pak i ve vybraných stanicích pražského metra a přilehlých tunelech. Vice se o 5G síti u O2 dozvíte na webové stránce www.o2.cz/5g.

Zařízení doručíme až domů zdarma

O2 navíc nabízí při pořízení jakéhokoli telefonu v e-shopu řadu výhod. Zařízení vám dodáme pohodlně domu s dopravou zdarma. Zároveň si můžete telefon pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, utopení, tak i proti krádeži. Cena pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

Ušetřete s balíčky O2 Spolu

Telefon už vybraný máte. Teď je otázka, za jakou cenu budete volat? Ušetřit můžete i na internetu a volání v rámci služby O2 Spolu. Balíčky O2 Spolu představují cenově nejvýhodnější kombinaci služeb nejen pro rodiny. Každý, kdo si spojí pevný internet, televizi a volání od O2 do jednoho baličku, ušetří. Čtyřčlenná rodina i 1 000 Kč měsíčně. Kolik uspoří konkrétní domácnost si nyní může kdokoli ověřit zde.

 

 

 

 

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek O2 spouští předobjednávky špičkových telefonů Samsung GALAXY S21 s 5G
Nahoru